HARIS DŽINOVIĆ ZA TELEGRAF: Ja volim Miroslava, ne ljutimo se kada se "peckamo"!

- Ja imam tu sreću da sedim u sredini i vidim šta rade kolege oko mene. Tako da mogu da kalkulišem i da se ne podignem ako neko nije zaslužio pet glasova. Onda se dogovaramo kada će ko da se digne - kaže pevač

  • 10
Haris Džinović, Miroslav Ilić

Foto: Telegraf

Haris Džinović je ovih dana okupiran obavezama oko koncerta u "Kombank areni", ali je za Telegraf prokomentarisao aktuelnosti u svom životu.

 

Pitali smo ga zašto je najstroži član žirija "Pinkovih zvezda".

 

- Nije istina da sam najstroži član žirija. To je vaše mišljenje - rekao je na početku, a kada smo ga podsetili da upravo on najčešće ostane na dnu i ne da glas, usprotivio se.

 

- Nije tačno! Ja imam tu sreću da sedim u sredini i vidim šta rade kolege oko mene. Tako da mogu da kalkulišem i da se ne podignem ako neko nije zaslužio pet glasova. Onda se dogovaramo kada će ko da se digne - kaže pevač.

 

 

Zanimalo nas je i zašto se često "svađa" sa Miroslavom Ilićem.

 

- Ma Miroslav i ja se volimo i ja ga jako poštujem. Mi pokušavamo da se zezamo i da animiramo publiku i gledaoce. Među nama je jako prijateljstvo i dobra saradnja. Zašto bi se on ljutio na mene ili ja na njega. To nisu zlonamerne konstatacije.

 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danijela

    28. novembar 2014 | 10:05

    Haris je kralj!

  • PANCO

    28. novembar 2014 | 03:07

    Ovog Harisa mrzi pola bosne a, a kod nas ga vole.?

  • Milos

    28. novembar 2014 | 08:42

    Ti volis samo sebe. Kompleksas samo dize sebe a sve ostale podastava.U zivotu snimio Svega 3 albuma. Jedino te ima u Srbiji.....idi malo u Zagreb kod zeninih ili kuci u Sarajevo pa da se vidi kako te tvoji dozivljavaju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA