DVE DECENIJE NAXI RADIJA: Poznate ličnosti uživale na najglamuroznijoj žurki! (FOTO)

Crvenim tepihom su prošetale zvanice iz sveta muzike, glume, ali i TV novinarstva, pa su tako, pored Jelene Rozge, Maje Odžaklijevske, Harisa Džinovića, Željka Bebeka, Valentina, Borisa Novkovića, Aleksandre Kovač, Ane Stanić, Đuleta Van Goga, Kneza, Leontine, u odličnoj klopi i vrhunskom piću uživali i Mima Karadžić, Bojan Perić, Vesna Dedić, Aleksandar Filipović

  • 4

Jedna od najslušanijih radio-stanica, "Naxi", proslavila je dve decenije postojanja gala žurkom u luksuznom beogradskom hotelu.

Najkvalitetniji muzički vokali pozvani su na ovaj prestižan događaj, koji je bio prava poslastica za sve ljubitelje glamuroznih dešavanja.

Crvenim tepihom su prošetale zvanice iz sveta muzike, glume, ali i TV novinarstva, pa su tako, pored Jelene Rozge, Maje Odžaklijevske, Harisa Džinovića, Ksenije, Kaliopi, Jellene, Željka Bebeka, Valentina, Stevana Anđelkovića, Borisa Novkovića, Aleksandre Kovač, Ane Stanić, Đuleta Van Goga, Kneza, Leontine, Regine, Sandija Cenova, u odličnoj klopi i vrhunskom piću uživali i Mima Karadžić, Bojan Perić, Vesna Dedić, Aleksandar Filipović i mnogi drugi.

Mikrofona su se, među prvima, dohvatili Maid Hećimović i Nevena Božović, da bi nastavili da se smenjuju najbolji vokali naše scene.

Pogledajte kako je bilo:

Redakcija Telegrafa "Naxi" radiju čestita dve decenije postojanja!

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA