Ove zvezde su nas napustile tokom 2014! (FOTO)

U godini koja je na izmaku ostali smo bez slavnog komičara Robina Vilijamsa, zatim bez čuvenog "Trigera" iz "Mućki", a napustili su nas i Filip Sejmur Hofman, Lorin Bekol, Širli Templ...

  • 2

Tokom 2014. godine ostali smo bez brojnih slavnih lica iz sveta filma, muzike, televizije, mode, a najpoznatije među njima je, svakako, filmska zvezda Robin Vilijams.

Svet je ostao šokiran kada je jedan od najvoljenijih komičara i jedan od nauspešnijih glumaca u holivudskoj istoriji preminuo. Bio je zvezda filmova "Aladin", "Dobro jutro Vijetname", "Društvo mrtvih pesnika", "Gospođa Dautfajer", "Kuka", a Oskara je dobio za ulogu u filmu "Dobri Vil Hanting".

Preminuo je i Rodžer Lojd Pak, popularni Triger iz serije "Mućke", kao i Filip Sejmur Hofman, jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije. Napustio nas je i Džejms Ejveri koji je dao glas Šrederu u crtaću "Tinejdz Mutant Nindža Kornjače", kao i muzičar Fil Everli, član grupe "The Everly Brothers".

Sa nama više nisu ni nekadašnje dete-glumica Širli Templ, glumac i režiser Harold Ramis ("Isterivači duhova"), di-džej i producent Frenki Nakls, glumac Miki Runi, novinarka i TV prezenterka Pičes Geldof, autorka "Dnevnika Adrijana Mola" Sju Taunsend...

Preminuli su i engleski glumac Bob Hoskins ("Ko je smesti Zeki Rodžeru", "Brazil", "Sirene", "Kuka"), glumac Kejsi Kasem koji je pozajmio glas Šegiju u serijalu "Skubi Du", njegove kolege Ilaj Valah ("Sedam veličanstvenih", "Dobar, loš, zao", "Kum 3"), i Džejms Garner, muzičari Bobi Vomak, Tomi Ramon...

Otišla je i velika zvezda Holivuda Lorin Bekol, glumac i režiser Ričard Atenborou, komičarka Džoan Rivers, glumci Ričard Kil (Džoz iz filmova o Džejmsu Bondu), Voren Klark ("Paklena pomorandža"), kao i filmski i pozorišni režiser, producent i glumac Majk Nikols ("Ko se boji Virdžinije Vulf", "Diplomac", "Kvaka 22").

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magdalena

    22. decembar 2014 | 13:54

    SVI SMO MI ZVEZDE..NISTA NJIHOVA SMRT NIJE TUZNIJA OD BILO KOJE SMRTI BILO KOJEG COVRKA NA OVOM SVETU,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA