Ko je ko u "Elitnim odredima" i zašto ih tinejdžeri obožavaju? (VIDEO)

Hip-hop i R'n'B grupa, čiji su članovi Relja Popović i Vlada Matović, za kratko vreme postala je prava domaća muzička senzacija, a njihovi spotovi imaju milione pregleda. Ovo je priča o njima

  • 46

Relja Popović, član grupe "Elitni odredi", našao se ponovo u centru medijske pažnje, ovog puta zbog navodne informacije da će biti otac bebe pevačice Nikolije Jovanović, koja je trudna.

Evo šta je Relja iz "Elitnih odreda" rekao o Nikolijinoj trudnoći! (FOTO)

Kao što je poznato, ćerka Vesne Zmijanac već uveliko sarađuje sa ovim hip-hop bendom. Tim povodom, podsetićemo se nekih činjenica vezano za ovu grupu, koja je već uveliko Jutjub senzacija i čiji spotovi imaju milionske preglede. Njihovu muziku obožavaju mnogi tinejdžeri.

Sastav "Elitni odredi" su 2005. osnovali Relja Popović (Drima) i Vlada Matović (Vonta). Ovaj dvojac skrenuo je pažnju na sebe pesmama kao što su "Moja jedina”, “Dođi da piješ sa nama”, “Kulijana” i “Moja riba”.

Pet godina od formiranja, "Elitni odredi" objavljuju svoj prvi studijski album pod nazivom “Oko sveta”. Te iste godine nastupaju kao predgrupa reperu Fifti sentu na koncertu u hali  "Pionir".

Foto: Youtube/ IDJVideos.TV Foto: Youtube/ IDJVideos.TV

Njihova popularnost počela je da esktremno raste, a mnoge estradne zvezde počele su da ih bukvalno jure kako bi snimili duete sa njima. Veliki uspeh "Elitni odredi" ostvarili su sa pesmom "Beograd", koju izvode zajedno sa Anabelom Atijas i di-džej Šonetom. Spot za ovu numeru bio je jedan od najgledanijih (kada je reč o domaćim spotovima, prim. aut). Trenutno ima blizu 25 miliona pregleda.

Anabela i "Elitni odredi"

Među Jutjub rekorderima se nalaze se njihove pesme “Ne koči” (blizu 30 miliona pregleda), a zanimljivo je da je spot za numeru “Ljubavi moja” koju su snimili sa Dadom Polumentom, za samo dva i po meseca pogledan više od 10 miliona puta! Spot sa čuvenim folkerom sada ima blizu 24 miliona pregleda.

"Elitni odredi" i Dado Polumenta - "Ljubavi moja"

Popović i Matović imali su i saradnju sa Bobanom Rajovićem, Mijom Borisavljević (pesma "Nisi s njom), kao i sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim su snimili numeru “Džek i Čivas”.

"Elitni odredi" i Mia Borisavljević

Kao što je poznato, "Elitni odredi" su nedavno su objavili spot za pesmu "Alkohola litar" koji su uradili sa Nikolijom Jovanović i di-džej Mlađom, koji je postao pravi hit. Trenutno ima 15 miliona pregleda.

"Elitni odredi" i Nikolija Jovanović - "Alkohola litar"

Relja Popović se pored muzike bavi i glumom. On je 2003. debitovao u kratkom filmu “Dremno oko”, 2009. pojavio se u ostvarenju “Obični ljudi”. Najzapaženiju ulogu je ostvario 2011. u filmu “Parada“, gde je glumio skinheda Vuka. Takođe, Relja se pojavio i u domaćoj seriji “Folk”.

Navodno je u vezi sa pevačicom Nikolijom Jovanović.

S druge strane, Matovića od malih nogu zanima crtanje, i godinama se bavi slikarstvom. Bio je u vezi sa "Plejboj" zečicom Martinom Rajić.

Inače, njih dvojica dobro čuvaju svoje emotivne veze od javnosti, a o njihovom ljubavnom životu retko se piše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    29. januar 2015 | 22:20

    Zato sto nesto ozbiljno nije u redu sa ovdasnjim "tinejdzerima"...

  • sale

    29. januar 2015 | 22:40

    pa ja bas sad to i ne bih nazvao hip hopom.

  • ivana

    29. januar 2015 | 23:43

    Realno, smesni su i muzika im je nikakva puna onog autotune-a.. Ali momci su nasli svoj put do zvezda, najslusaniji na youtube-u i koliko shvatam svaka pesma koju izbace im ie hit.. Od anonimnih klinaca dosli su do vrha tako da realno respect za ove momke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA