NELE KARAJLIĆ: U Sarajevu bi mi neki je.ali mater!

Nekadašnji frontmen "Zabranjenog pušenja" promovisao je na Jahorini svoju knjigu "Fajront u Sarajevu"

  • 80

Legendarni dr. Nele Karajlić je, posle promocija u Beogradu u Banjaluci, svoju knjigu "Fajront u Sarajevu" predstavio i na Jahorini.

Prašinu je podigla lažna informacija koja se nedavno pojavila na Fejsbuku da će nekadašnji frontmen "Zabranjenog pušenja" održati i sarajevsku promociju 28. februara u klubu "Cinemas".

SEJO SEKSON: Neletova priča o fajrontu u Sarajevu je nekrofilija! (FOTO) (VIDEO)

Kada ga je novinarka "Dnevnog avaza" pitala zašto nije došao u rodni grad i da li bi uopšte došao u "Cinemas", dobro raspoloženi Nele je u svom stilu odgovorio:

- Neki bi mi sigurno je.ali mater.

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesla

    15. februar 2015 | 11:20

    Starosedeoci nebi ali pridoslice seljaci iz okoline Novog Pazara bi te pojeli od zlobe.

  • ronin

    15. februar 2015 | 19:22

    u sarajevu sam 1991,proveo nekoliko meseci u vojsci. bio sam u vojnoj policiji.kasarna viktor bubanj,dok kasnije nismo otisli dole za trebinje. iz tog grada nosim najlepse uspomene na ljude sa kojima sam dolazio u kontakt .i dan danas se sa setom secam svega sto sam proziveo tamo.to su posebni ljudi ,i danas tvrdim! naravno svugde postoje fukare koje su na zalost tada osetile svojih pet minuta i napravile to sto su napravile,ali ne zelim po njima da poistovetim sve ljude koje i danas volim,i koli su ostali ljudi. pozdrav za sve sarajlije iz okoline smedereva.

  • šta će tamo?

    15. februar 2015 | 13:41

    Zašto bi išao u grad u kome je politikom alije izetbegovića oterano 200 hiljada Srba. Sarajevo nema veze više sa onim starim to je rekao i kemal monteno, ono je sad samo jedna muslimanska kasaba gde se utrkuju ko će veći musliman da bude gde za svakoga, ko ne misli kao njihova zvanična politička propaganda, nema mesta tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA