Nele Karajlić u pratnji velikog broja policajaca, posle 23 godine ipak došao u Sarajevo!

Bivši frontmen "Zabranjenog pušenja" boravio je u jednoj konobi, navode bosanski mediji

  • 94

Nele Karajlić je na promociji svoje knjige "Fajront u Sarajevu" na Jahorini, indirektno poručivao da neće doći u Sarajevo, međutim, kako navode mediji iz Bosne i Hercegovine, zovu rodnog grada ipak nije odoleo.

Bivši frontmen "Zabranjenog pušenja" je, po pisanju "Dnevnog avaza", bio u konobi "Luka" u ulici Tabašnica, i to uz pratnju velikog broja policajaca koji su osiguravali objekat.

NELE KARAJLIĆ: U Sarajevu bi mi neki je.ali mater! 

Kada je ekipa dnevnog lista prvi put pokušala da uđe u konobu, to joj nije pošlo za rukom. Drugi pokušaj je bio uspešan, ali, tada Karajlića više nije bilo unutra.

SEJO SEKSON: Neletova priča o fajrontu u Sarajevu je nekrofilija! (FOTO) (VIDEO) 

Prema rečima jednog od konobara, Neleta je iz konobe ispratila policija u nepoznatom pravcu.

Karajlić je Sarajevo napustio 1992, i nikad do sada nije posetio rodni grad.

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Južnjak

    16. februar 2015 | 16:44

    U Sarajevu je pobijeno 6.000 i proterano 150.000 Srba,i niko nikada,za te zločine nije odgovarao... Ova situacija sa Neletom,je dokaz,koliko je taj grad šovinistički i antisrpski nastrojen.

  • nela bardo

    16. februar 2015 | 15:57

    I ne trebas nele ti u sarajevo...da si bio izdajnik ko divljak Alija jovo ..onda bi te slavili.Ista ta bagra pljuje po Kusturici sto se vratio svojim korijenima a slave izdajnke pout divjaka i slicnih,,,,

  • Majls

    16. februar 2015 | 20:53

    Za one koji barataju ciframa, ane znaju tacne podatke u Sarajevu je ubijeno 7000 Srba.Postoje mnogi dokumenti sa imenom i prezimenom god.rodjenja mestom gde su stradali.U Sarajevu postoji zvanicno registrovano od medjunarodne organizacije i crvenog krsta 126 logora, a na citavoj teritoriji bivse BiH 524.Najzloglasniji je bio u kasarni V.Bubanj u kom je bilo oko 3000 Srba.Namjerno je tu bio smesten i jedan odred mudzahedina pod punom ratnom opremom.Tu su Srbi dozivljavali najmonstruoznija mucenjai ubijanja.Zatim logor na Otoci, smetliste u Gatackoj ulici, logor u kasarni Viktor Bubanj, o.s.Pavle Goranin, logor u Nedzaricima, hotel Zagreb, sunce u Dobrinji, na Cengic Vili svi uz blagoslov Alije izedbegovica i Ejuba Ganica.Tu su jos i logori hoteiEvropa, ljubljanska banka, zgrada subnora, olimpiski stadion Kosevo , kotlovnicau olmpiskom naselju Mojmilo gde su zivi Srbi spaljivani, bolnica gde je kriminalac Juka Prazina bolesne Srbe kroz prozor izbacivao i jos mnogo drugih.Pored svih tih zlocina eto zasto nema Srba u Sarajevu, zato sto su mnogi koji su ucestvovali u tim zlocinima jos na vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA