ZAREĐALI NAGRADE: Van Gogh poneo priznanje za najbolji album i najbolji rok bend u 2014-toj!

Grupa Van Gogh najavila veliki koncert Banjalučanima na dodeli nagrada najznačajnije muzičke manifestacije u Republici Srpskoj!

  • 4

U hali Borik u Banja Luci dva priznanja ponela je grupa Van Gogh: priznanje za ''Najbolji rok bend 2014. godine'' i priznanje za ''Najbolji album u 2014. godini'', a tom prilikom frontmen benda Zvonimir Đukić Đule na oduševljenje publike i medija, jednu nagradu je posvetio slavnoj kantautorki i jugoslovenskoj zvezdi Jadranki Stojaković, koja inače živi u Banja Luci, a drugu - svim generacijama banjalučkih rokera.

Van Gogh je pred mnogobrojnim fanovima u akustičnoj verziji uživo odsvirao pesme "Anđele moj brate" i "Neko te ima" i tom prilikom je najavio svoj veliki koncert i druženje sa Banjalučanima za kraj maja 2015. godine.

Foto: Facebook/musicvangogh Foto: Facebook/musicvangogh

"Jako se radujemo koncertu u Banja Luci! Od našeg poslednjeg koncerta koji smo imali u prepunoj hali Borik, prošlo je skoro šest godina", izjavio je Đule, mnogobrojnim televizijskim ekipama i novinarima, na press konferenciji.

ĐULE VAN GOG: U Srbiji dominiraju ljudi bez zanimanja, znamo im samo nadimke! (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bend uveliko sprema predstojeću akustičnu turneju za 2015/2016 godinu, kojom će obeležiti 30 godina postojanja, a jedna od sledećih stanica gde ih možete čuti  je - 7. marta na koncertu u Kraljevu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA