DRAMA NA GROBLJU: Ana Bebić pala u nesvest na sahrani prijateljice (FOTO)

Pevačici pozlilo na sahrani Milene Dalmacije, koja je stradala u požaru u novosadskoj diskoteci. Onesvešćenu je izneli na rukama...

  • 11

Pevačica Ana Bebić pala je u nesvest na sahrani najbolje prijateljice Milene Dalmacije, tragično nastradale u požaru u novosadskom klubu "Kontrast".

- Ana je danas, iako pod sedativima, prisustvovala sahrani u Novom Sadu, ali joj je u jednom trenutku pozlilo i izgubila je svest, pa su porodica i prijatelji, bukvalno na rukama morali da je odnesu sa strane i pruže joj pomoć, kaže blizak prijatelj koji je prisustvovao sahrani, i dodaje:

- Nakon ukazane pomoći bilo joj je bolje, ali i dalje je u veoma lošem mentalnom stanju i svi su zabrinuti za nju.  Moraće da potraži pomoć lekara, a sve nastupe koja je imala u planu je otkazala, jer nakon što joj je u požaru nastradala najbolja prijateljica nije u stanju da zabavlja sebe i publiku. Iako su joj preporučili da ne dolazi na sahranu, ona je insistirala da se pojavi i oprosti od prijateljice koja je kobne večeri u klub "Kontrast" došla zbog nje, otkriva naš sagovornik.

Bivša učesnica "Operacije Trijumf" otkazala je ovih dana sve događaje u kojima je trebala da učestvuje. Sinoć je u okviru "Fešn vika" trebalo da se pojavi u Expo centru, na reviji nakita kuće "Pierre Lang", ali nije bila u stanju da izađe iz kuće,

- Uz nju je stalno dečko Filip i sestra Zrinka. Sedativi su joj pomogli da se malo smiri, ali sigurno posle ove tragedije jedno vreme neće nastupati, jer nije u stanju da peva, kaže izvor Telegrafa blizak Ani Bebić.

(R. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tUzna

    3. april 2012 | 16:15

    Ani je stvarno jako bilo lose na sahrani moje sestre... A sto kaze Milos stoko novinarska od sahrane pravis tabloidnu vest!!! Doslo mi je da ih gadjam kamenjem!!!

  • milos

    3. april 2012 | 15:28

    Stoko novinarska od sahrane pravite tabloidnu vest!!!

  • Jelena

    3. april 2012 | 15:35

    Ma neka si im rekao! Stidi se ti koji čitaš vest, jer da vesti sa sahrana nisu čitane i da ljudi ne guraju nos da gledaju tudju patnju, ne bi se o tome ni pisalo. Novine pišu ono što ta st..a hoće da čita!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA