POTRESNA ISPOVEST RUŽICE VELJKOVIĆ: Aki me je tukao i razvlačio po patosu! (FOTO)

- Maltreirao me je i psihički i fizički, bio je ljubomoran - priča učesnica "Parova" o bivšem dečku, pevaču Andriji Markoviću

  • 33

Ružica Veljković, učesnica rijalitija "Parovi" na Tv Hepi, otkriva da je, kako navodi, bila žrtva maltretiranja svog bivšeg dečka, Andrije Akija Markovića.

"Modelsica" kaže da je mladi pevač nasrtao za nju zbog ljubomore.

- Bio je previše ljubomoran na sve muškarce koje poznajem, a naročito na Bojana, brata fudbalera Boška Jankovića. U njega sam bila baš zaljubljena. On je predivan dečko, osoba koja mi baš odgovara - priča Ružica.

Veljkovićeva je nastavila:

- Nisam bila sa Bojanom skoro osam meseci, kada se pojavio Andrija. Bivšeg dečka sam sretala u gradu, javljala sam mu se, ali nisam imala s njim ništa tokom veze sa Akijem. Njega je sve to nerviralo, i počeo je prvo psihički, a onda i fizički da me maltretira.

Foto: Tv Hepi Foto: Tv Hepi

Pevačica je kroz plač pričala:

- Dobijala sam svakog dana batine od Andrije. Imala sam modrice po licu i po telu. Maltretiranje je počelo kad me je Bojan pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar i razvlačio me po patosu. On je fin dečko, ali, kad poludi, trese se i krene da me bije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ružica završava potresnu ispovest:

- Prijavila sam ga policiji. Imam snimak iz Urgentnog centra. Moja porodica sve zna, a policija jedva da ga je privela, i to u Požarevcu, gde se sakrio. Povukla sam tužbu pred rijaliti, ali ću, ipak, morati na sud.

Printskrin: Youtube/Grand Koktel Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Koktel Tv Grand

Marković demantuje da je nasrtao na Veljkovićevu:

- Suviše sam siguran u sebe da bih bio ljubomoran na bilo koga. Kad pomislim da nešto nije u redu, u sekundi nađem zamenu. Zašto bih nekog udarao? - brani se pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serlok

    3. april 2015 | 08:09

    Ovaj te tukao i razvlacio sa svojih 20 kila?!?!? Pa sto ga nisi prijavila kad te je"tukao"?

  • Сима

    3. april 2015 | 08:11

    Е фора ти је бајата,измисли нешто ново.

  • Kika

    3. april 2015 | 01:49

    Pa kakva si i kakvo ti je ponasanje nije ni cudo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA