UBILA SAM DETE, UNIŠTEN MI JE ŽIVOT: Ružica šokirala u "Parovima"!

Bivša Modelsica je plačući ispričala potresnu ispovest u rijalitiju

  • 34

Bivšu modelsicu Ružicu Veljković u rijalitiju "Parovi" veoma su pogodile prozivke druge ukućanke Jelene Golubović, vezano za abortus koji je, navodno, imala pevačica, i to je iniciralo potresnu ispovest. 

RUŽIČINA MAMA: Plašila sam se da će mi Aki ubiti ćerku! (FOTO)

Ružica je bila na meti nekoliko ukućana. Napadali su je Veljko, Jovana i Gastoz, a onda se umešala i Jelena. Po običaju - vrlo direktno. krenule su prozivke oko abortusa.

RUŽICA VELJKOVIĆ: Zbog batina sam abortirala Akijevo dete! (FOTO)

Veljkovićevu su te reči strašno pogodile. Od tog trenutka je prestala da se brani, i počela da plače.

- Odlazila sam u crkvu i palila sam sveću, jer nisam mogla da prežalim što sam ubila to dete. Zbog toga mi je uništen život. Nakon toga sam pila alkohol u velikoj količini i dalje prolazim tu krizu. Nisam tada mogla da dozvolim da rodim dete jer sam dobijala batine i znala sam da ni ja toj bebi ne bila dobra majka - ispričala je kroz suze Ružica.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • la la

    23. maj 2015 | 13:06

    Svaki alkoholicar ima razlog zasto pije, narkoman zasto se drogira, lopov zasto krade... Ako ne moze da prevazidje krizu, postoje doktori. Alkoholom samo pravi gore sebi za dalji zivot. Jelena je u pravu a Ruzica je izgubljena i prepotentna.

  • Kostas

    23. maj 2015 | 13:17

    Ima pravo Jelena G.kada kaže da su sve osim Matore lake djevojke..Ova je bila bog zna sa kolicinom i sad prosiplje poštenje..Dovoljno je reći da je bila sa oženjenim Arapom,Igorom,Bojanom,Akijem i sad ovim naduvanim izgubljenim Filipom koji samo progovori kada napada Jelenu..Ružica je djevojka bez blama i djevojka koja treba lekarsku njegu,,Alkohol je uradio svoje i treba na lečenje što pre!!!

  • Srki boy

    23. maj 2015 | 13:37

    Poželeo bih joj da osnuje porodicu i da uživa,to bi je svakako unormalilo. Mogu o njoj da mislim šta god,da je onakva,ovakva ali ljudi smo pre svega,ako se iskreno pokajala...želim joj,decu,porodicu,dom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA