KEBA, JAUCI I CRNA KRILA: "Zvezde Granda" su bile spektakularne! (FOTO)

Devetoro sjajnih kandidata prošlo je u naredni krug takmičenja

  • 1

Kako se finale popularnog takmičenja "Zvezde Granda" na TV Prva priblizava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama. Večerašnja, spektakularna emisija bila je srećna za devetoro kandidata.

U naredni krug takmicenja plasirali su se Aleksandra Mladenović, Dejan Čavić, Marina Stefanović, Alen Hasanović, Belma Karšić, Sead Hodžić, Marjana Katić, Milan Rakić i Sandra Rešić.

U direktnim duelima, devojke i mladići zadavali su žiriju glavobolje, pa je, u jednom trenutku, Zorica Brunclik rekla:

- Mi ćemo se, na kraju, poubijati ovde.

Čak ni Dragan Stojković Bosanac, koji uvek ima zamerke, ove subote nije štedeo komplimente. Sa druge strane, Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Šaban Šaulić hvatali su se za glavu, jaukali, ali i aplaudirali i svojim pohvalama motivisali kandidate da budu još bolji.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Svoje mesto u žiriju našao je i Dragan Kojić Keba, budući da je Aca Lukas bio opravdano odsutan sa snimanja. Da li zbog toga što bi mogao da bude Severinin svekar ili zato što su su kandidati bili vanserisjki, tek - ni Keba gotovo da nije imao zamerke.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Takmičari su se potrudili da i stajlingom skrenu pažnju na sebe, pa je tako Naida Bešlagić, po ugledu na Viktorijine andjele, ponela crna krila.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA