PINKOVE ZVEZDICE OSVOJILE FRANCUSKU: Evo kako im je bilo u Parizu i Diznilendu (FOTO)

Marija, Pavle, Lena i ostali učesnici ovog takmičenja uživali su u poseti ovoj zapadnoevropskoj zemlji

  • 6

Proteklog petka, najbolji od najboljih prve sezone takmičenja "Pinkove zvezdice" zaputili su se u Pariz, na zasluženo putovanje o kom su dugo maštali. Konačan cilj je bio upoznavanje crtanih junaka u pariskom "Diznilendu".

Iako je termin polaska bio izuzetno rano, "Zvezdicama" to nije predstavljalo problem, pa su se svi, sa širokim osmehom na licu, pojavili na Aerodromu "Nikola Tesla".

Foto: Promo Foto: Promo

Na put u "grad svetlosti", učesnici takmičenja su pošli u pratnji jednog roditelja, kao i u pratnji veće ekipe televizije Pink, na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović. Čitava ekipa takmičenja će biti na okupu već od ponedeljka, kada će se "Zvezdicama" u Parizu pridružiti i svi članovi žirija, koji će povesti i svoju decu! (napomena: Milan Stanković nema dete, te će poći sam)

Foto: Promo Foto: Promo

Takmičari "Pinkovih Zvezdica" su imali prilike, ne samo da posete "Diznilend", već i najveće znamenitosti grada Pariza. Između ostalog, posetili su svetski poznate atrakcije ­ Ajfelov toranj, katedralu i ostrvo Notre Dame, kao i čuvenu parisku četvrt Montmartre.

Foto: Promo Foto: Promo

U "Diznilendu" ih je sačekala parada najrazličitijih likova iz crtanih filmova, a uz prigodne kostime koje su "Zvezdice" imale, potpuno su se uklopile u slavljeničku atmosferu ovog parka zabave.

Foto: Promo Foto: Promo

Naše "Zvezdice" uskoro očekuje povratak u Srbiju, gde se već uveliko radi na pripremi finalnih emisija ovog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA