KIŠNI SPEKTAKL: Robi Vilijams napravio do sada NEVIĐEN ŠOU na Ušću, 33.000 fanova u transu! (FOTO)

Britanski pevač je, bosonog, na koncertu za pamćenje pokazao da je prvoklasan šoumen, i najavio da će brzo ponovo doći u Srbiju

  • 6

Svetski mega-star Robi Vilijams napravio je VRHUNSKI šou na Ušću. Pravom spektaklu u Beogradu, po kiši koja, srećom, nije jako padala, prisustvovalo je 33.000 ljudi.

SPEKTAKL NA UŠĆU! Robi Vilijams oduševio publiku! (FOTO)

ROBI VILIJAMS ODUŠEVLJEN SRBIJOM: Jedva čekam ponovo da se vratim (FOTO)

ZAGREB ILI ZDRAVO? Evo šta je Robi Vilijams stvarno rekao na koncertu! (VIDEO)

Atmosfera je bila odlična, a dosta posetilaca je nosilo maske sa likom britanskog pevača. Pre "glavnog jela", publiku je zabavljala Bojana Stamenov, a zatim su svoj pevački talenat pokazali i finalisti takmičenja "X Factor".

POLITIČARI, GLUMCI, PEVAČICE, SPORTISTI: Evo ko je sve bio na koncertu Robija Vilijamsa (FOTO)

Na sceni su se potom pojavili momci iz grupe "2 Cellos", koji su "razvalili" izvođenjem hitova Majkla Džeksona, AC/DC-a, "Nirvane", grupa "The Prodigy", U2 i "The Rolling Stones", a za kraj su, na opšte iznenađenje odsvirali "Mesečinu", pri čemu je nastala prava ludnica. Nema sumnje, u najavi je sjajan provod sa njima u petak u Sava centru.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

A onda - ono što smo toliko dugo iščekivali, počelo je sa 40 minuta zakašnjenja. To se, međutim, ekspresno zaboravilo, jer je, bez sumnje, jedan od najvećih svetskih šoumena u sat i 50 minuta priredio publici toliko toga, da je to, naprosto, teško i pobrojati.

Otpevao je Robi, i to bosonog(!) skoro sve najveće svoje hitove (i dabome, poneki tuđi, već po tradiciji), u pola minuta ispričao celu životnu priču (drogirao se/debljao/mršavio/bio na rehabilitaciji...), bio sa obožavateljkom "u krevetu" na bini i poljubio je u usta, zapevao na sceni zajedno sa ocem koji mu je gost na celoj turneji, klečao pred Srbijom, posvetio uspavanku ćerki, a zatim i pesmu sinu...

Uspeo je, jednostavno, da probudi osećaj da se posebno pripremao baš za Beograd, iako znamo da će baš takav šou prirediti sutra, prekosutra u bilo kom drugom gradu na svetu.

Sve je, kao što je i najavljeno, hitom "Let Me Entertain You", po kom je nazvana cela turneja. Odmah je razdrmao publiku, koja je bila oduševljena. Ekspresno je usledilo još nešto svima znano - "Rock DJ". Ceo događaj publika je mogla da prati i preko četiri video-bima.

- Zdravo, dobro veče - izgovrio je na srpskom, i nastavio na engleskom:

Ja sam Robi je*eni Vilijams. Vaše du*e je moje - rekao je duhovito  publici i, u šeretskom stilu, okrenuo joj zadnjicu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Uoči pesme "Come Undone", koja se nastavila u U2 klasik "Still Haven't Found...", Robi se šalio sa okupljenim ljudima na Ušću koji su pratili ovaj događaj. Pevač je posebno pozdravio publiku mlađu od 30 godina.

Robi je rekao da je bio mršaviji ranije, da je bio u boj bendu, da se drogirao, da je smršao, da je bio na rehabilitaciji, a da je danas milioner.

- Da li se sećate devedesetih? - pitao je publiku i zapevao zaraznu "Road To Mandalay".

Robi je uz pesmu "Minnie the Moocher" prošetao sa tri zanosne tamnopute devojke. Spustio se u publiku jer je hteo da napravi selfi sa fanovima.

Koncert Robija Vilijamsa, Robi Vilijams

Usledio je, zatim "Supreme" takođe u sving verziji. Svojoj ćerki posvetio je "Twinkle, Twinkle", a sinu numeru "Motherfu*ker". Ubrzo je, što je zaista nesvakidašnje, na binu izveo oca i sa njim otpevao "Better Man". Videlo se odmah - imao je od koga Robi da nasledi pevački talenat. 

Vilijams je zatim pojavio u suknji i počeo da peva hit grupe "Queen" "We Will Rock You", što se zatim prelilo u Džoan Džet klasik "I Love Rock'n'Roll"

Posle "No Regrets" se izjadao da je "usamljen na bini", te je poželeo društvo. Dabome, žensko. Ubrzo mu se na sceni pridružila atraktivna Ana. Kad je saznao njene godine (22), skrušeno je konstatovao kako bi mogao otac da joj bude, ali mu to nije smetalo da je - odvuče u krevet! Usred koncerta! 

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Robi i Ana su, zapravo bili u "kutiji" koja improvizuje krevet. Jako je duhovito to izgledalo dok je na repertoaru bila "Candy", a Ana će zasigurno pamtiti i - kratak poljubac direktno u usta sa Robijem.

Celo se Ušće u jedan glas, u završnici zvaničnog dela koncerta, pretvorilo uz, pre svega, "Feel", pa zatim "Millenium" i "Kids".  Na bis - ponovo "Queen" i čuvena "Boemska rapsodija", veoma moćna i u Robijevoj interpretaciji, pa "She's the One" i, naposletku, finiš dostojan ovakvog spektakla, "Angels".

ROBI VILIJAMS POHVALIO VIDIĆA, MATIĆA I KOLAROVA: Oni su je*eno dobri igrači! (FOTO)

Izbor pesama, sama svirka, interakcija sa publikom - sve je ove kišne beogradske večeri bilo na SAVRŠENOM nivou. Robi, bravo - Srbija će te ponovo raširenih ruku dočekati. 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Totalni mrak

    18. jun 2015 | 08:26

    Umetnik, šoumen to ne može nikonda zbori, ali jedva čeka da opet dođe i pokupi lovu i to sve sa generalnim sponzorom Idea. Hmmm usput čovek misli da je zagreb u Srbiji. Toliko.

  • ObliBrusac

    18. jun 2015 | 00:39

    Narkomancina pozdravio zagreb

  • Bogdan

    18. jun 2015 | 00:17

    Nije Robi kasnio 40min, nego Bojana Stamenov... ona je kasnila i pocela u 20h, tako da je sve nakon nje pomereno za tih 40min...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA