SRPSKI PEVAČI PRESTRAVLJENI! Učesnica "Maldiva" im pretila smrću?! (FOTO)

- Dolazila mi je i u kuću. Moje roditelje i sestru je uznemiravala. Svilar je najgore prošao, njemu je slala policiju i vatrogasce - tvrdi Sloba Vasić

  • 13
Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Među starletama i ljudima bez konkretnog zanimanja koji su ušli u rijaliti "Maldivi" pažnju je privukla izvesna Miljana Kulić iz Niša, za koju Sloba Vasić, Dušan Svilar, Milan Mitrović, Mišel Gvozdenović i drugi pevači tvrde da ih je godinama progonila, pa čak navodno i pretila smrću!

- MIljana je devojka koja je previše opsednuta "Zvezdama Granda" i ostalim pevačima. Po ceo dan ih je zvala i slala im poruke. I Sašu Popovića je uznemiravala. Nekako je uspela da napravi lažnu identifikaciju, pa kad ga zove, njemu izađe broj Žike Jakšića. Hvalila se da je sa pojedinima bila u vezi. Kada je videla da nema šanse i da je izbegavaju, onda je počela da uznemirava njihove roditelje. Svilarima je u četiri sata ujutru lupala na vrata. Pevačima je pretila ubistvom i samoubistvom ako ne budu s njom. Govorila im je da će ih optužiti i za silovanje. Mnogi su podneli krivičnu prijavu protiv nje. Tada je imala samo 15, 16 godina - navodi izvor "Kurira".

Foto: Promo/Stara pesma Foto: Promo/Stara pesma

- Zvala me je non-stop. Dolazila mi je i u kuću. Moje roditelje i sestru je uznemiravala. Svilar je najgore prošao, njemu je slala policiju i vatrogasce. Ta devojka ima psihičke probleme - priča Sloba Vasić a njegov kolega Milan Mitrović  dodaje:

- Ona je idiot, za lečenje je, psihički je obolela. Ne znam kako su je pustili u rijaliti. Plašio sam se njenih dela, ali obavestio sam nadležne organe, kao i ostalih 166 zvezda. Sa mene je prešla na Mišela Gvozdenovića.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Mišel je potvrdio njegovu priču i ispričao da ga je Miljana uhodila.

- Teško ovima iz rijalitija. Nemam nameru da odem tamo da pevam - poručio je Gvozdenović.

Foto: Instagram/sashakovacevic Foto: Instagram/sashakovacevic

Prema nezvaničnim informacijama, Kulićeva je navodno progonila i Darka Lazića, Sašu Kovačevića, Nemanju Stevanovića, Milana Dinčića Dinču...

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina1993

    1. jul 2015 | 11:41

    I vi takve osobe jos ubacite u rijaliti???!!! Pa vi ste vece budale od nje

  • maka46

    1. jul 2015 | 12:59

    fino dijete,blago onome koji je primi u kucu!!!

  • CEZAR

    1. jul 2015 | 11:43

    Svaka joj čast,neka je , šta su se ovi pevci ufurali kao da su carevi.Šta oni sve rade, goli šljam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA