HIT: Vendi objasnila šta je rukoblud i kako će zavesti red na "Farmi"!

Pevačica sprema šou u novoj sezoni rijalitija, koja počinje sa emitovanjem od 1. septembra na TV "Pink"

  • 7

Pevačicu Vesnu Vukelić Vendi ponovo ćemo gledati u rijalitiju od 1. septembra, s obzirom da će biti jedna od učesnika "Farme 6", gde neće ući prvog dana, već kasnije u stilu velikih igrača.

Muškarci će odlepiti kada vide koja učesnica "Pinkovih zvezda" ulazi u "Farmu"! (FOTO)

Vendi je i za ovaj rijaliti spremila šou, a za "Naše novine" je otkrila šta misli o ulasku Kristijana Golubovića u "Farmu" i njegovoj izjavi da će svi učesnici morati da rade sklekove.

- Kristijan bi kao čovek s asfalta, jedini preživeli i uz to odlično izgleda, trebalo da se bavi ostalim učesnicima dimenzijom koju on nosi iz svog života, a to mnogi od njih ne znaju. On treba "hiruški" da im priđe, najmanji problem je raditi sklekove - priča pevačica i dodaje:

Foto: Emotion Foto: Emotion

- Mi smo imali slučaj Lepe Lukić, veliko ime na estradi, koja je došla u situaciju da peva ispred jedne Mace Diskrecije, dok je ona izvršila rukoblud, odnosno masturbaciju ispred nje. Umesto što je počela da plače, Lepa je trebalo da prekine pevanje i napravi moralnu tribinu i objasnin šta je destrukcija. Problem je što to Lepa ne zna jer ona nije igrač. Isto tako je i u slučaj Zorice Marković za koju ljudi 35 godina nisu znali da je moralni degenerik.

Foto: TV B92 Foto: TV B92

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. avgust 2015 | 14:32

    Kako kaze Ivan Ivanovic-VENDILATOR

  • dada

    18. avgust 2015 | 15:15

    Ti ces nekome da zavedes red. Slatko me nasmeja...ha...ha...ha

  • Nira

    18. avgust 2015 | 14:02

    Pod hitno da se obavi digitalizacija u BiH samo da nepratim ovu farmu da mi se spasi'ovo malo mozga što mi je ostalo bar mislim da jest:-) :-) :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA