BUGARSKA U TRANSU: Brenin spektakl pred 15.000 ljudi, u Sofiji blokiran saobraćaj (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je u krcatoj "Ermec Areni" izvela svoje najveće hitove i oduševila obožavatelje. Pogledajte kako je bilo na koncertu Lepe Brene u Sofiji

  • 3

Bugari ne zaboravljaju Lepu Brenu! Vole je istim žarom kao i pre 25 godina kada je helihopterom sletela na stadion Vasil Levski. Ovoga puta pevala je u velikoj dvorani "Ermec" u Sofiji, u kojoj je pevala pred 15.000 ljudi.

Da Brenina slava u susednoj Bugarskoj ne bledi videlo se i po blokiranom saobraćaju u glavnom gradu, jer svi putevi su vodili ka - Lepoj Breni!

Folk diva se publici obratila na bugarskom što je izazvalo opšte oduševljenje, a kada je Brena počela da peva u publici je nastao delirijum!

Za ovu priliku pevačica je imala posebne stilske kombinacije i najcenjenije frizere i šminkere. Stoga i ne čudi što je njeno novo provokativnije izdanje raspametilo publiku.

Foto: Promo Foto: Promo

Praćena plesnom trupom Milana Gromilića i uz svoje broje hitove, Brena se potrudila da ovo bude koncert koji će se dugo pamtiti. Veliko interesovanje bugarskih medija za Lepu Brenu nije jenjavalo ni nekoliko dana ranije pa je pevačia morala da dođe dva dana ranije.

Foto: Promo Foto: Promo

Interesdantna je priča kako je Brena ovoga puta došla do šeika. Naime za pesmu "Šeki" pevačica uvek ima glumca koji kazuje tekst, ali ovoga puta je to bio njen fan iz Bugarske koji je izašao iz bolnice (gde je zbog povišenog šećera) da bi otpevao numeru sa svojom miljenicom i odmah se vratio nazad. Sudeći po njegovim rečima, to mu je bio san i ne žali što je na svoju odgovornost izašao da stane uz Brenu! Isti čovek bio je i na Breninom velikom koncertu na Levskom pre 25 godina.

Foto: Promo Foto: Promo

Brenini gosti na koncertu bili su Aleksandra Prijović i Azis, bugarski pevač.

Foto: Promo Foto: Promo

Foto: Promo Foto: Promo

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnjakovic mladji

    23. oktobar 2015 | 12:31

    E to se zove Diva i Institucija! A ne tamo neke samozvane dive...

  • Nemanja

    23. oktobar 2015 | 11:31

    Ovo je velicina a ne neke jane il nedaj Boze karleuse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA