JELENA GOLUBOVIĆ ĆE ZANEMETI OD ŠOKA: Karleuša ulazi u "Parove"! (VIDEO)

Divna Karleuša će u rijaliti ući ovog vikenda, a Golubovićeva će je sigurno dočekati "na nož"

  • 21

Verovatno je Jelena Golubović mislila da je najveći šok u "Parovima" doživela kada je u rijaliti ušao Čupo Kalač, ali grdno se prevarila jer će joj se uskoro pridružiti njena omražena rivalka, Divna Karleuša

Prema nezvaničnim informacijama, majka Jelene Karleuše će u "Parove" ući ovog vikenda, i ne treba sumnjati da će perje leteti na sve strane, kada se ima u vidu da su se Golubovićeva i Divna nekoliko puta ozbiljno sukobile u prethodnoj sezoni "Farme".

Pogledajte kako su se Jelena i Divna žestoko izvređale na "Farmi":

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILA

    28. oktobar 2015 | 15:19

    Jelena se ponasa tako kao da je Hepi televizija njena kuca. Znaci sve sto zamisli treba da joj se omoguci. Nije ona uvek upravu.Hoce na silu da opet uzme pare. Ako joj to dozvole znaci da je svaka pobeda do sada namestena i da obmanjuju gledaoce.

  • Ljilja

    28. oktobar 2015 | 18:26

    Divna Karleusa, vi zaista nemate pojma sta radite. Mogao je uci neko mladji I zanimljiviji, a ako vam je cilj da naudite Jeleni Golubovic, to gledaocima uopste nije zanimljivo. Razmisljajte o gledanosti koja vec pada, pa uvedite nekog pametnijeg, ako moze nesto da bude, ali cisto sumnjam, mnogo nepravde I prljave igre koje tolerisete pojedinim parovima.

  • irena

    28. oktobar 2015 | 17:31

    jelena do pobede.kom se ne svidja ne mora da gleda.ali pobedice 1000000%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA