NAČISTO ZBUNILA VODITELJA: Zorica Marković iznenadila bivše farmere, a Vlada Stanojević POCRVENEO zbog njenih reči! (VIDEO)

Pevačica je pozdravila svoje cimere iz Lisovića, a onda pred gledaocima rekla Stanojeviću nešto što ni u snu nije očekivao

  • 4

U emisiji televizije "Pink" u kojoj su gostovali bivši učesnici "Farme", a čije je voditelj bio Vlada Stanojević, telefonskim putem se uključila i Zorica Marković, koja je takođe učestvovala u popularnom rijalitiju.

TOTALNO LUDILO: Vlada Stanojević upao na imanje i farmerima pokrao cipele (VIDEO)

Pevačica je prisutne potpuno zbunila kada se predstavila, a Vladu Stanojevića je uspela i da postidi, onog momenta kada je pomenula njegovu devojku, manekenku i bivšu farmerku, Nikolinu Stevović.

Poslušajte zbog koje je izjave Vladi bilo neprijatno i kako je reagovao, kao i šta je još Zorica poručila bivšim farmerima:

Zorica Marković POPLJUVALA Kebu, a tek da vidite kako je NAGRDILA Severinu! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svejk

    20. decembar 2015 | 21:58

    Tamari nece pomoci ni 5 slepera makarona,pala im cena !

  • Maks

    21. decembar 2015 | 02:15

    43 Na 3113

  • micka

    23. decembar 2015 | 00:39

    Nina je divna djevojka, dobar covjek prije svega. Imamo neke zajednicke prijatelje i sasvim slucajno mogla sam i sama da se uvjerim da je drug i po. Sto bi u CG rekli ona je covjek a ne zena. Prirodno lijepa, djevojka sa stavom. Sve najljepse joj zelim jer ona to zasluzuje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA