UVREDA ZA UVREDOM: Stanija zbog Kristijana BRUTALNO NAGRDILA Jelenu Golubović! (FOTO)

- Ti si retard od žene! Izazivala si Kristijana ali on nije hteo da te udari - besnela je starleta, dok je rediteljka, zapušenih ušiju, pevala

  • 36

Noćašnje ludilo na "Farmi", kada je Kristijan Golubović prvo napravio haos, napustio imanje pa bio diskvalifikovan, ne smiruje se ni danas, a ovoga puta su, zbog njega, naravno, u glavnim ulogama Stanija i Jelena Golubović.

 

KRISTIJAN IZBAČEN! Vređao i gađao Jelenu Golubović, povredio Jelenu Krunić pa napustio "Farmu", a zadruga ga diskvalifikovala! (VIDEO)

 

Starleta je, naravno, utučena zbog odlaska Kristijana sa imanja, a krivca je našla upravo u rediteljki, sa kojom se njen prezimenjak žestoko sukobljavao minulih dana.

 

GUŠILA SE U SUZAMA: Jelena Krunić NAJSTRAŠNIJE PROKLINJALA izbačenog Kristijana! (VIDEO)

 

- Ti, zapuštena ženturačo sa jezičinom do Kine i nazad - besnela je Stanija na Jelenu Golubović. - Imaš debelu, raspalu, ofucanu guzicu. Klošarko, iritiraš dobre ljude da te tuku! - kiptela je od besa jutros Stanija.

 

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

 

OPŠTI HAOS POSLE IZBACIVANJA KRISTIJANA: Jelena Golubović i Maja Nikolić se napljuvale! (VIDEO)

 

- Srbijo, stidi se što je ona ikad bila pobednica "Farme"! Ti si retard od žene! Izazivala si Kristijana ali on nije hteo da te udari. Ideš po rijalitijima za 100 evra, da bi platila račune - nije prekidala rafal Dobrojevićeva.

 

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

 

Jelena Golubović je, u svom stilu, pevala novogodišnje pesme dok je starleta penila.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. decembar 2015 | 14:52

    Citam komentare i ne verujem/ Pa zar zaista postoji neko ko glasa i daje svoj novac Mitrovicu? Moje skromno misljenje je da su ljudi koji daju sms za bilo sta jako mali i ne obrazovani. U zivotu nisam dala glas ni za sta, pa mi nije jasno kako neko moze to da radi. Imam novac ali on valjda sluzi da se pametno potrosi na garderobu, putovanja, zabavu...Novac u Srbiji a i svuda na svetu nije lako zaraditi ako radis posteno, pa ne vidim kako neko ko se muci i tesko radi moze svoj novac da daje glasajuci za novokomponovani sljam :( Kupujem u prodavnici i cujem kasirke kako raspredaju za koga ce da glasaju, tuga a rade za 23k dinara. Fali tu i skola i kucno vaspitanje ,ma sve fali :( Ja koja radim u kovnici novca za 130k dinara nije mi palo na pamet da ikada posaljem poruku ali zato teska sirotinja baca novac :( Kada ce se narod vise promeniti i poceti normalno da razmislja, imati 30 godina a razmisljati kao covek ledenog doba, sluziti se ajfonima i androidima...ne ide mi sve to nekako u glavu :(

  • Mesar

    27. decembar 2015 | 13:39

    Da da napala je, posto joj je Jelena sinoc rekla da Kristijanovi glasovi idu Medenici a ne njoj. I sad pravi frku da bude obrnuta situacija. HehehehehehStano Stano

  • KRISTIJAN GOLUBOVIC

    27. decembar 2015 | 14:14

    NIKO NORMALAN NE BI IZDRZAO TOLIKI BEZO RAZLUK I PROVOKACIJE KOJE SU UPUCENE KRISTIJANU GOLUBOVICU,,DA LI SE JELENA GOLUBOVIC PITA KAKO CE U BUDUCNOSTI PROLAZITI SA TAKVIM PROVOKACIJAMA KADA ISPRED NJE NE BUDE STENA OD COVEKA SA GVOZDENIM ZIVCIMA ISPWGLANIM PO ROBIJAMA SVETA I PODZEMLJU KOJI SE POVUKAO KAO VELIKI GOSPODIN I DZENTLMEN,ZASTO JE ISPROVOCIRALA HASANA DUDICA,ZASTO U PAROVIMA JE MAL TE NE UBIJENA,ZASTO TRAZI PISTOLJ RADI LICNE BEZBEDNOSTI,ZLA ZENA STRAVA I UZAS,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA