KRISTIJAN: Stanija odlučuje da li će mi dati novac sa "Farme" (VIDEO)

Stanija je, podsetimo, najavila da će polovinu honorara, odnosno 25.000 evra, dati Goluboviću, koji ju je najviše podržavao

  • 12

Kristijan Golubović, gost emisije "Amidži šou" na TV Pink, govorio je, između ostalog, i o najavi pobednice Stanije da će pola honorara od pobede, odnosno, 25.000 evra, dati njemu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kristijan otkrio čemu će se sada posvetiti, plakaćete od smeha kada čujete šta je rekao! (VIDEO)

- To je do nje. Ja sam učinio sve da ona dobije tu pobedu koja je, po nekoj mojoj meri, bolnija onim farmerima i struji koja se borila da satanizuje mene i nju na "Farmi" - počeo je priču na tu temu Golubović.

Kristijan kod Amidžića otkrio PRAVU ISTINU o svom zdravstvenom stanju! (VIDEO)

Pogledajte šta je sve Kristijan o tome rekao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    12. januar 2016 | 22:57

    To je osoba koja se prikazuje kao samopouzdan egocentričan i narcističan, sa grandioznim osećajem sopstvene važnosti, zbog čega očekuje poseban tretman. Njegova razmetljivost, u sustini je suprotna njegovoj pravoj ličnosti, koja je introvertna, neobrazovana i siromašna. Jedna od fobija - Strah od toga da ne bude u centru pažnje. Frustracije zbog neuspešnog kriminalnog života, ispoljava kroz izmišljene "akcije" u kojima se "ostvario" i zbog kojih veruje, da treba da bude visoko cenjen i poštovan. Mitoman, oportunista, sa izraženim nedostatkom empatije prema bilo kome.

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    13. januar 2016 | 00:35

    Neodlucuje ona vec on......svakodnevno je manipulisao i psihicki obradjuje dok ne dobije lovu....a onda ce da je Sutjesci kao i sve Do sada. Dok ima koristi tu je.....a posle ih pljuje! Da je on poedio dali bi delio. ....NIKADA....licemer bedni /frustirani

  • Dale

    13. januar 2016 | 01:15

    Ovaj zovi ga covek je luzer zesce klase... Pa gde su tih 100.000 E koje zaradjues mesecno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA