Severina na KOPAONIK MUSIC WEEK FESTIVALU!

Severina će biti zvezda prvog Music Week festivala na Kopaoniku u martu

  • 2

Kako najavljuju iz produkcije Sky Music i MK Mountain Resorta najpoznatija srpska snajka posetiće najlepšu domaću planinu kako bi nastupila na prvom Music Week festivalu:

- Zadovoljstvo nam je da potvrdimo da je Severinin koncert na Kopaonik Muisc Week festivalu zakazan za subotu 19. mart u hotelu Grand. Program našeg festivala čine ekskluzivni koncertni nastupi najvećih regionalnih zvezda u luksuznom hotelskom ambijentu, koje će pratiti vrhunska produkcija. Severina je poznata po svojim kreativnim, ali i produkciono zahtevnim nastupima i zato je ona savršen izbor za Music Week.

Foto: Promo Foto: Promo

Music Week na Kopaoniku traje od 13. do 20 marta i najavljen je kao novi koncept turizma koji će boravak u prirodi, zimske sportove, odmor i druženje uz dobru hranu i sve ono zbog čega posetioci inače dolaze na omiljenu planinu, spojiti sa ekskluzivnim provodom za koji je broj mesta ograničen.

Gosti MK Mountain Resorta imaće privilegiju da uživaju u sadržajimaMusic Week festivala u ceni smeštaja, koja u ovom period iznosi već od 20 evra po osobi dnevno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar XXL

    4. februar 2016 | 21:40

    Dali bi iko razumeo da ste ovaj festival nazvali "Nedelja Muzike na Kopaoniku"? Ili smo presli na Engleski pa vise niko nebi razumeo ovaj prosti Srpski? Znam da je XXI vek ali znam i da je ovo ovde jos Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA