Metalika: Rakija vam je sranje!

Šta je to? Rakija? Ne, ja to neću da pijem! Ko zna kakvo je sranje u tome - rekao menadžer benda jednom obožavatelju

  • 0

Legendarni hevi-metal bend "Metalika" održao je juče spektakularan koncert pred 30 hiljada ljudi. Oni juče stigli u našu prestonicu oko 17 časova. Džejmsa, Larsa, Kirka i Roberta dočekasu su najverniji srpski fanovi ispred VIP ulaza, poželevši im dobrodošlicu uz specijalno dizajniranu srpsku zastavu sa natpisom: "Metalika - dobro došli kući". Osim toga, obožavatelji su im poklonili i rakiju. Međutim, usledio je neočekivani šok:

- Šta je to? Rakija? Ne, ja to neću da pijem! Mi to nećemo da pijemo, pijte vi! Ko zna kakvo je sranje u tome - rekao je menadžer benda jednom obožavatelju koji je pokušao da ga počasti srpskim alkoholnim specijalitetom.

Članovi "Metalike" nisu davali izjave za medije, ali je bubnjar Lars Urlih izašao u susret fanovima, potpisavši im se na već pomenutu zastavu. Oni su posle ušli u četiri luksuzna automobila i uputili se prema Ušću,gde su održali još jedan koncert za pamćenje.

 

 

(izvor: Kurir / foto: Vladimir Lukić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA