TEŠKO MI JE, MOJ KUM JE POGINUO: Pobednik "Zvezda Granda" se prvi put oglasio posle priča o saobraćajnoj nesreći (VIDEO)

- Ovo nije prvi put da mi se smeštaju neke priče koje nemaju veze sa životom i opet želim da istaknem da ja nemam profil na Fejsbuku i da su svi lažni - poručio je Amar Jašarspahić

  • 1

Nakon što je juče ogromnu pažnju privukla vest da je Amar Gile Jašarspahić navodno imao saobraćajnu nesreću, u kojoj su poginula trojica njegovih prijatelja, nešto kasnije je njegov menadžer za Telegraf te informacije demantovao, a sada se konačno oglasio i pobednik "Zvezda Granda" koji kaže da pati za kumom koji je izgubio život u sudaru.  

Ovo je PRAVA istina o saobraćajnoj nesreći pobednika "Zvezda Granda"! (VIDEO)

- Ne mogu da verujem šta se sve priča i piše. Nisam učestvovao u sudaru, nemam veze s tim. U nesreći je poginuo moj kum i teško mi je zbog njega. Trenutno patim za njim i ne bih želeo da se u ovom trenutku bavim nekim glupostima. Ovo nije prvi put da mi se smeštaju neke priče koje nemaju veze sa životom i opet želim da istaknem da ja nemam profil na Fejsbuku i da su svi lažni - izjavio je Jašarspahić za "Kurir" a zanimljivo je da se na jednoj od njegovih fan stranica na Fejsbuku odmah posle glasina o saobraćajki, pojavio kratki video u kojem Gile tvrdi da nije tačno da je otkazao sve nastupe, kao i da nastavlja sa koncertima kao što je i najavljeno. 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAD MAX SRB

    19. februar 2016 | 15:07

    Lepo sam juce poslao komentar Gile,ispostuj kuma i otkazi sve nastupe,mislim da ti je to bitnije nego novac,nadam se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA