ZABORAVIĆETE KAKO SE ZOVETE: Preplanula Mia u mini bikiniju oduvala konkurenciju! (FOTO)

Seksi pevačica se slikala u gotovo svim pozama i najnovijim selfijima će vas ostaviti bez daha

  • 16
Mia Borisavljević Foto: Instagram/miaborisavljevic

Mia Borisavljević je odavno svrstana među najzgodnije pevačice srpske estrade, pa nije ni čudo što njene razgolićene fotografije i provokativna poziranja nikako ne dosade.

VRUĆI KADROVI: Mia Borisavljević se skidala pored reke, a onda... (VIDEO)

Svojim fanovima je po ko zna koji put priredila pravu poslasticu, kada je pozirala u toplom Dubaiju, pa je fotografije na kojima je u crnom mini bikiniju totalno suvišno komentarisati.

A photo posted by @miaborisavljevic on

Osim što je pokazala zategnuto telo, malo zavrtela mozak muškarcima delićem svoje seksi guze i bujnim poprsjem, atraktivna Mia je igrala tenis i brčkala se u bazenu...

A photo posted by @miaborisavljevic on

Već na osnovu prve fotografije je jasno zbog čega je Mia pobrala samo komplimente na Instagramu, ali ostavljamo vas da uživate u još nekim...

#nistalicno #manistaslicno

A photo posted by @miaborisavljevic on

Kako vam se dopada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mister x

    13. april 2016 | 23:33

    Ako hocete da budem iskren ,,fizicki ima ljepsih djevojaka,ne mislim da je nesto posebno.Da umijeda pjeva to je sta znam nije moj fah vjerojatno je uskladjena sa ovim danasnjim barbikama kojih je na estradi pun klinac.,Bleje ko ovce /sorry ovce/Par njih izgledaju pristojno (jelena brocic recimo )i nema njih puno sto stvarno znaju pjevati/lepa,merima...pa pauza..

  • Made in PRC

    14. april 2016 | 00:13

    Da se svima vama pojavi uzivo , bas ovakva, drugacije bi ste komentarisali

  • Pera

    13. april 2016 | 23:03

    Eto koliko je dobra, lepa i zgodna kad niko do sada nije dao nikakav komentar. Meni lično niti je lepa, niti je zgodna, jer u ovoj Srbiji još uvek ima i lepših i zgodnijih devojaka od nje, a i o tome koliko je dobra umetnica moglo bi se polemisati. E, majko božija, kad se svako pojavljuje u medijima kao javna ličnost. Bolje bi joj bilo da je na nekom proplanku čuvala krave, tu bi sigurno bila i najlepša i najbolja "cupi", bar bi je neko primetio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA