SURVAJVER SKANDAL: Maja Lena dobila batine od prijatelja Aleks Grdić!

Bivšu ućesnicu rijalitija u diskoteci u Zagrebu pretukao izvesni biznismen I. Černi, koji je navodno blizak prijatelj atraktivne hrvatske manekenke

  • 4

Maja Lena Lopatni doživela je pravi šok u glavnom gradu Hrvatske. Naime, kćerku Mije Begović pretukao je u diskoteci „Fejs“ u Zagrebu izvesni biznismen I. Černi, koji je blizak sa manekenkom i takođe bivšom učesnicom „Survajvera“ Aleks Grdić, piše "Press".

Do incidenta je došlo posle kraće rasprave, pri čemu je biznismen napao Maju Lenu, povlačeći je za kosu i udarajući je po licu.

Nekadašnja „survajverka“ je prevežena u Urgentni centar, gde joj je konstatovan potres mozga. Grdićeva je saznala za ovaj skandal, izvređala je Černog i izvinila se Maji zbog incidenta.

- Taj čovek se zove I. Černi i ima preko 40 godina, a mnogi znaju po čemu je on poznat u zagrebačkim krugovima. Reč je tome da sam pre izvesnog vremena  videla dečka svoje prijateljice sa drugom devojkom i  to joj prenela. Oni i su se te večeri posvađali, ali su se ubrzo i pomirili. Te večeri  u klubu sam videla dečka te svoje prijateljice, a Černi je bio u njegovom društvu. Normalno mi je prišao i javio se, a zatim me je iznenada uhvatio za kosu i počeo jako da me udara po glavi. Uletelo je obezbeđenje kluba koje ga je izvelo napolje i pretuklo – rekla je vidno potresena Maja Lena za „Press“, i nastavila:

- Ne mogu da verujem da neko može tako da napadne ženu. Završila sam u Urgentnom centru, gde su lekari konstatovali potres mozga i povredu vrata. Još sam u šoku – rekla je kćerka hrvatske glumice Mije Begović.

Aleks Grdić je negirala da poznaje Majinog napadača, ali priznaje da ga je zvala da ga kritikuje:

- Ja sam samo čula da je Maju Lenu napao jedan čovek i nazvala je da joj pružim žensku podršku, ali nazvala sam i njega da ga pitam zbog čega je to uradio, ali on nije hteo da priča sa mnom – rekla je atraktivna hrvatska manekenka.

(Izvor: Press)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3 u 1

    26. maj 2012 | 11:11

    I ja bi je izbatino kolko je ružna ko pacov ridjavi, sreća pa ne gledam to sranje od programa.

  • ja

    27. maj 2012 | 04:09

    Alex ga ne zna, ali je znala njehov broj telefona, pa ga je nazvala da vidi šta je bilo... Zanimljivo...

  • rosa

    26. maj 2012 | 19:38

    one to sigurno nisu rekle na srpski ako vec citirate napisite kako je !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA