Aca Lukas napravio haos na koncertu u Herceg Novom (FOTO)

Aca Lukas svojim nastupom u Herceg Novom izazvao je opšte oduševljenje publike, koja je puna dva sata uživala u pravom spektaklu koji im je ovaj pevač priredio za kraj koncertne sezone

  • 1

Popularni pevač od nastupa napravio je pravi šou, a prepun klub uživao je u starim i novim hitovim. Koncert je najavio veliki vatromet a prva pesma koju je otpevas je "Voliš li me", koja je za kratko vreme postala mega hit, te je Aca nakon izvedbe prokomentarisao da njegova pesma ima više pregleda nego što ima Kineza u celom svetu.

Foto: Promo Foto: Promo

Vidno raspoloženi pevač, ni tu se nije zaustavio, već je nastavio da zbija šale i zabavlja publiku.

U jednom momentu zamenio mesta sa članovima svog benda, te je zasvirao bubnjeve, ali i klavijaturu. Takođe, obećao im je i da će se sledeće godini videti na njegovom nastupu koji je zakazao 15. jula, kao i da već sad mogu da rezervišu mesto, preko agencije Aca Lukas tursa, da rezervišu mesta na vreme.

Foto: Promo Foto: Promo

Njegova izjava izazvala je opšte oduševljenje. Na kraju nastupa, Aca je ispoštovao sve svoje fanove, tako što se slikao i podelio autograme.

Popularni pevač odseo je kao i većina njegovih kolega u hotela najboljem Sun Resort u Herceg Novom i uživao preko dana sa članovima njegovog benda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA