CECA OTVORILA DUŠU: Folk zvezda otkrila da li se udaje, kakvo venčanje želi i kakvu venčanicu bi nosila (FOTO)

- Ne bežim od ljubavi, ali je ni ne jurim. Volela bih da mi se desi jer ne postoji ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen - rekla je pevačica

  • 9

Ceca Ražnatović pre nekoliko dana objavila je interesantan snimak na Instagramu pri čemu su mnogi pomislili da se ponovo udaje. Folk zvezda je "Informer" objasnila da je u pitanju samo šala.

 

UDAJE SE CECA? Šta nam je ovim SIMPATIČNIM snimkom poručila folk zvezda?! (VIDEO)

 

- Ma kakvi, to je bila samo šala. Anastasija i ja smo se malo igrale i svima nam je bilo simpatično - rekla je Ceca.

 

Na pitanje da li bi opet udala, odgovorila je sledeće:

 

- Ne želim da kažem "nikad više" jer me je život demantovao u mnogim situacijama. Više ne govorim "nikada". Ako mi se desi velika ljubav, naravno da bih se opet udala. Ne bežim od ljubavi, ali je ni ne jurim. Volela bih da mi se desi jer ne postoji ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen - ističe pevačica i dodaje da bi ponovo obukla venčanicu:

 

ZALJUBLJENA SAM! Ceca objavila sliku koju NIKO nije očekivao! (FOTO)

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Meni je na svadbama omiljeni deo kada vidim mladu kako izlazi u toj elegantnoj haljini. Međutim, moja sigurno neće biti bela. Mislim da će mi dobro stajati neka venčanica boje šampanjca - priznaje Ceca, koja je ispričala kakvo venčanje bi želela:

 

- Moja i Željkova svadba je bila predivna. Pravo tradicionalno srpsko veselje sa zaista mnogo ljudi. Sada, međutim, mislim da bih sa najbližim prijateljima, porodicom, kumovima i mladoženjom pobegla na neku plažu. Ali, polako ljudi, prvo neko mora da me osvoji... - zaključila je folk zvezda.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    10. septembar 2016 | 08:35

    Zabole me uvo za Cecu!

  • Luna

    10. septembar 2016 | 08:11

    Ma ko ce nju da zeni, samo neki kao Arkan.

  • ljiljana milic

    10. septembar 2016 | 12:56

    INTERESANTNO koja mrznja , kojel to zavidnost ili sta ! zasta osudjujete zenu sto je bila zena nekoga, a gde je majka gde je covek! Neodvajate nista svakog mrzite : ko ce biti sad na redu! neki mlakonja ne nebi vam interesantan bio , jake osobe vam trebaju da bi ste mrzeli !!!!!!!! zaboravljate da ona nije bila u bori i taj prljavi rat koji su izazvali oni kojima sad lizu dupeta !! ostavite bre zenu na miru , i njenu decu !!Ko vama brani da se vi snalazite ko oni! Mene interesuje umetnik a tu nema i jedan ko joj je cak ni do gleznja i ako olim samo nekoliko njenih pesama! al Makjku nedirajte majmuni j edni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA