Prodaje se UKLETI dvorac Anđeline Džoli i Breda Pita! (FOTO)

Hoviludski par, koji je u procesu razvoda, rešio je navodno da proda dvorac "Miraval", koji se nalazi u Francuskoj

  • 3
Foto: Tanjug/AP/Invision Foto: Tanjug/AP/Invision

Anđelina Džoli i Bred Pit, koji su u procesu razvoda, navodno su rešili da prodaju zamak "Miraval" u Francuskoj, u kojem su se inače i venčali.  Njihovi prijatelji zovu ovaj dvorac ukletim, jer smatraju da je sve u ljubavnoj vezi glumačkog para krenulo naopako otkada su ga njih dvoje kupili pre četiri godine za 60 miliona dolara.

Anđelina dobila starateljstvo nad decom, evo na šta je SVE Bred morao da pristane da bi ih viđao! (FOTO)

Foto: Profimedia/Visual

Zamak "Miraval" najverovatnije će biti i glavni kamen spoticanja kada je reč o podeli imovine između Breda i Anđelina. Da podsetimo, glumica je odavno želela da proda ovaj dvorac, budući da je želela da živi u njemu samo četvrtinu godine, a ostatak u Velikoj Britaniji.

Foto: Profimedia/KCS Presse Foto: Profimedia/KCS Presse

U ovoj zemlji (Velikoj Britaniji) Džolijeva je provodila dosta vremena, pri čemu se družila sa Arminkom Helić, članicom Kuće lordova, i jednom od najuticajnijih ličnosti engleske politike, koju je Bred Pit, prema navodima medija, ne može za smisli.

S druge strane, Bred nije želeo da se odrekne zamka, jer ga vežu lepe uspomene za njega, a u njemu je želeo da provodi više vremena sa Anđelinom, što ona nije htela.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Inače, dvorac "Miraval" ima vinograd, šumu, maslinjak, kao i jezero. Proteže se na površini od 1.200 ara, ima 35 soba, kao i šanac i bazen.

Foto: Profimedia/Visual Foto: Profimedia/Visual

(Telegraf.rs/Us Weekly)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA