ZVEZDE GRANDA: Ovih 7 kandidata je prošlo u naredni krug takmičenja! (FOTO)

Sedam novih kanidata se fantastičnim nastupima plasiralo u drugi krug takmičenja "Zvezde Granda"

  • 7

Još jedna epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" donela je interesantne momente publike i žirija, ali i talentovane takmičare, koji su se plasirali u drugi krug.

Ninova ćerka: Smrt mog oca ostala je U SENCI zbog smrti Tošeta Proeskog! (VIDEO)

Tajni član žirija bila je Maja Odžaklijevska, koja je ocenjivala takimičare u ulozi Dalmatinke, zajedno sa već uigranom ekipom žirija: Jelenom Karleušom, Draganom Stojkovićem Bosancem, Marijom Šerifović, Viki Miljković, Anom Bekutom i Acom Lukasom.

Foto: Promo/Zvezde Granda Foto: Promo/Zvezde Granda

Kandidati koji su prošli dalje, izabrani među njih ukupno trinaest, jesu: Marina Radosavljević, Nikola Petračković, Mirza Šečić, Dženi Okelo, Armin Jusufović, Benjamin Redžić i Marko Milojković.

Gledaoce je kroz program vodio prepoznatljivi duo, u sastavu Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković.

Foto: Promo/Zvezde Granda Foto: Promo/Zvezde Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    4. decembar 2016 | 07:23

    Ovo je Bosna Grand.

  • AHA

    4. decembar 2016 | 09:15

    stvarno, ko gleda vise ove grand, pink zvevde?! tu kao da se ne trazi vise najbolji glas, vec se ziri dokazuje. a toliko je ziri rogobatan, i u grandu i na pinku...cak su i talenat srozali sa anim i rastom ili srbija vise nema talenata....

  • Djora

    4. decembar 2016 | 11:45

    Previse se nakotise ovi estradni talenti a drzava nema korist od njih,vrse utaju poreza a na kraju traze penziju od drzave.Treba vise paznje posvetiti Srpskoj ,,intelegenciji,,da nam ne bezi iz drzave.Jer uz danasnju tehniku i moja baba moze biti pevacica,jos da obuce mini i izbaci s.... ima da postane zvezda u devedeset godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA