Pratio je svaki moj korak, slao mi je preteće poruke... Dramatična ispovest Milice Pavlović o PROGONITELJU! (VIDEO)

- Uplašila sam se kada sam shvatila da je on prešao granicu i da više nije običan obožavalac, već neko ko me prati i kome sam ja opsesija - rekla je Milica Pavlović za Telegraf

  • 13

Pevačica Milica Pavlović je za Telegraf priznala da je samo jedna pesma sa novog albuma autobiografska, i to ona iza koje se krije istinita priča o fanu, ako se to može tako nazvati, koji je progonio Pavlovićevu.

 

TO JE TEK POČETAK... Evo šta Milica Pavlović ima da kaže na to što SVETSKI MEDIJI BRUJE O NJOJ! (VIDEO)

 

Milica je ispričala da se veoma uplašila kada je shvatila da je taj čovek opsednut s njom, i trebalo je poprilično vremena da se ta neprijatna situacija raščisti.

 

- On je znao svaki moj korak, nabavio je moj broj telefona i slao mi nimalo prijatne poruke. Uplašila sam se kada sam shvatila da je on prešao granicu i da više nije običan obožavalac, već neko ko me prati i kome sam ja opsesija - izjavila je Milica, i potom opisala kako je uz pomoć momka koji vodi računa o njenom obezbeđenju na nastupima, rešila ovaj problem...

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA