Slep sam, paralizovan, život mi je noć bez kraja! Molim vas, PUSTITE ME DA UMREM! Vapaj slavnog muzičara potresao svet! (VIDEO)

- Želim da budem slobodan da umrem, bez patnje - poručio je Fabijano Antoniani

  • 14

Posle saobraćajne nesreće koju je doživeo 2014, poznati italijanski di-džej Fabijano Antoniani je oslepeo i ostao paralizovan (tetraplegičar). On je sada uputio apel predsedniku Italije Serđu Matareli da potpiše Zakon o legalizaciji eutanazije, i omogući mu da umre dostojanstveno.

Umro jedan od najpoznatijih holivudskih negativaca! (VIDEO) 

U potresnom video-klipu koji je snimila Fabijanova devojka jer on faktički više ne može ni da govori, Antoniani navodi da je pokušao da se izleči, čak i alternativnim metodama, i da je sada izgubio svaku nadu. Zbog toga je italijanskom predsedniku uputio apel koji je rasplakao ceo svet.

Printskrin: YouTube/  Associazione Luca Coscioni Printskrin: YouTube/Associazione Luca Coscioni

- Nisam depresivan. Ali osećam se kao da živim u kavezu... slep sam i paralizovan. Više od dve godine sam u krevetu u noći bez kraja... Želim da budem slobodan da umrem, bez patnje... Ali, potrebna mi je vaša pomoć. Tri godine su prošle i italijanski Parlament nije odobrio ovaj zakon. Znam da vi ne donosite zakone, i samo vas molim da urgirate da Parlament ubrza donošenje ovog zakona. Sve što želimo je da budemo slobodni da biramo... do samog kraja - poručio je Fabijano u svojoj video poruci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    20. januar 2017 | 17:39

    A mi se nerviramo oko gluposti...umjesto da smo srecni sto smo zdravi..saosjecam se sa njim muka velika tuzna sudbina

  • Dzontra

    20. januar 2017 | 17:49

    Kad bi samo nekako neko mogao da ga prinese na ostrog da prespava kod zivog Sveca, pod Mosti. Cudo bi se desilo siguran sam!!!

  • Sasa

    20. januar 2017 | 16:49

    Jadnicak nek ti Bog pomogne da bar progledas ili vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA