≫ 

MAJKO MILA! Prvo je pokazala OGROMNE GRUDI, a onda je seksi Ruskinja vatrenim plesom ZATRESLA studio Zvezda Granda! (VIDEO)

Diana je napravila pometnju pojavljivanjem u uskoj haljini, toliko dekoltiranoj da niko nije mogao da skine pogled sa nje

  • 2

Diana Mihajlović koja je nakon prvog pojavljivanja u "Zvezdama Granda" napravila neviđenu pometnju, seksi izgledom razoružala je i one koji su pratili sinoćnju emisiju!

Ruskinja je OGROMNIM GRUDIMA raspametila u "Zvezdama Granda", a tek da vidite kako izgleda NJENA MAJKA! (FOTO)

Ona je izašla u uskoj, dekoltiranoj haljini, a prvo što je privuklo pažnju bile su njene bujne grudi kojima je hipnotisala sve u studiju.

Printskrin: Youtube/Zvezde granda Printskrin: Youtube/Zvezde granda

Zgodna devojka čija je majka Ruskinja, pevala je dve pesme - prvo baladu "Dobrodošao u klub", a onda je hitom Milice Pavlović "Boginja" i vatrenim plesom zatresla studio.

Printskrin: Youtube/Zvezde granda Printskrin: Youtube/Zvezde granda

Međutim, to sve nije bilo dovoljno da je žiri pusti u treći krug. Dianu je sa svih 7 glasova pobedila Lejla Zahirović iz Srebrenika koja je pevala pesmu Selme Bajrami "Rukujmo se kao prijatelji" i pesmu Doris Dragović "To mi radi, nesrećo".

Za nju se priča da postaje nova voditeljka "Zvezda Granda", a kada čujete o kome se radi ŠOKIRAĆETE SE!

Komentari žirija iznenadiće vas, a ponajviše šok koji su doživeli Jelena Karleuša i Aca Lukas kada su videli koju kandidatkinju nisu pustili u sledeći krug. Vatreni duel pogledajte u snimku ispod od 1:25:45 (za Dianin nastup premotajte na 1:31:10):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA