LOŠA VEST ZA FANOVE IGRE PRESTOLA: Evo kada se završava serija i koliko će epizoda imati poslednja sezona (VIDEO)

Autori "Igre prestola", Dejvid Beniof i Danijel Vajs su potvrdili da će osma sezona, ujedno biti i poslednja

  • 3

Na žalost svih fanova "Igre prestola", i definitivno se približava kraj serije, i osma sezona, koja će biti prikazana 2018. će biti i poslednja.

Glumac iz "Igre prestola" preminuo u 36. godini

Ono što će posebno rastužiti sve, a mnoge i naljutiti je i činjenica da će poslednja sezona imati samo šest epizoda.

Pretposlednja, sedma sezona čija premijera je zakazana za 16. jul, imaće sedam epizoda, i to je takođe znatno umanjenje u odnosu na šestu sezonu koja je imala standardnih 10 epizoda.

Iako je svojevremeno HBO najavljivao, da će "Igra prestola" imati najmanje 10, a možda i više sezona, to se neće dogoditi, a autori serije Dejvid Beniof i Danijel Vajs su potvrdili da je osma sezona, ujedno i kraj serijala.

Za one koji pažljivo prate dešavanja u vezi sa popularnom serijom, ovakav rasplet je i očekivan, naročito kada se ima u vidu da je Džordž R.R. Martin kasnio sa objavljivanjem novih knjiga.

Uostalom, i Beniof i Vajs su izjavili da su šesta i sedma sezona, kao i predstojeća osma, zasnovane na "originalnom materijalu koji se ne nalazi u Martinovim knjigama", kao i da će delom predstavljati adaptaciju pojedinih isečaka iz Martinovih romana "The Winds of Winter" i "A Dream of Spring" koji tek treba da budu objavljeni. Kada... još se ne zna.  

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wolden Šmit

    13. mart 2017 | 15:00

    Najača serija koju sam gledao ikada i najlepša ljubavna scena ikada John Snow & Ygritte kad mu kaže "U don't know nothing about me John Snow" ..!

  • Anonimna

    13. mart 2017 | 14:33

    Ja i dan danas nisam nijednu epizodu odgledala. I sad ne znam da li gubim time ili dobijam ?! Evo ne znam Boga mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA