HAOS: I Austrijanci pišu o Pokojnoj Milevi

Austrijski portal „Kosmo“ bavi se temom čuvene srpske "tviterašice sa onog sveta“

  • 0

Tviterašica sa „onog sveta“ Pokojna Mileva proširila je svoju popularnost i van granica Srbije. Posle brojnih tekstova u medijima iz bivših jugoslovenskih zemalja, ovaj fenomen stigao je i do Austrije.

Naime, tamošnji portal „Kosmo“, koji piše tekstove vezane za teme i ljude iz bivše SFRJ, objavio je tekst o ovoj legendarnoj tviterašici, pod nazivom "Pozdravi sa onog sveta". U njemu stoji da je Pokojna  Mileva zvezda socijalnih mreža u Srbiji, da ima preko 25 hiljada pratilaca na Tviteru i da je jako popularna u našim medijima.

- Dotična tviterašica provocira zvezde srpske estrade kao što su Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, i to na šaljiv način, oduševljava svojim crnim humorom, međutim, neki kritičari smatraju da je isti previše jak i neprimeren, piše ovaj austrijski portal.

Oni takođe postavljaju i pitanje: Ko stoji iza profila ove tviterašice sa „onog sveta“?

Takođe, Kosmo.at kaže da Pokojnu Milevu optužuju da radi PR za turbo-folk zvezde, dok neki smatraju da su njeni tvitovi kritički usmereni na sadašnju platformu društva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA