≫ 

SKANDAL ZA SKANDALOM! Izvadila je silikone zbog muža, pretrpela pokušaj silovanja, a o njenoj ŽESTOKOJ seks akciji u rijalitiju brujalo se mesecima! (VIDEO)

Nova učesnica "Parova" Mirela Lapanović ne prestaje da šokira ukućane i javnost, a publika van ovih granica pamti je po "akcijama" u drugim rijalitijima

  • 5

Starleta Mirela Lapanović, nova učesnica "Parova", napravila je pometnju i izazvala veliku pažnju već na samom ulasku u rijaliti, a skandaloznim priznanjima na "Poligrafu" sve je šokirala.

Muž je naterao da IZVADI SILIKONE jer ih je on platio, čovek koji je pokušao da je siluje POGINUO JE! Skandalozan život učesnice "Parova"! (VIDEO)

Da stvar bude još intrigantnija, Mirela je pre "Parova" učestvovala u četvrtoj sezoni slovenačkog "Velikog Brata", gde je imala seks sa 19 godina mlađim Markom.

Printskrin: Youtube/BBSŁO-2016 Printskrin: Youtube/BBSLO-2016

O žestokoj seks akciji tada je brujala cela Slovenija, zbog čega su je po ulasku u "Parove" pojedini nazvali i prostitutkom.

Pre 9 godina bio je najzgodniji u Velikom Bratu, odselio se iz Srbije, danas je u braku sa muškarcem i hara svetskim modnim pistama! (FOTO) (VIDEO)

- Bila sam sa mlađim i nije me sramota - rekla je Mirela...

Printskrin: Youtube/Slovenske novice Printskrin: Youtube/Slovenske novice

Pogledajte kkako je izgledao njen seks sa Markom!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA