ZA NJU KAŽU DA JE NAJSEKSI BAKA NA SRPSKOJ ESTRADI: Ima 48 godina, a kada vidite njene savršene i zategnute trbušnjake, pašćete na zadnjicu ! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je jedna naša poznata pevačica koja i te kako vodi računa o svojoj liniji

  • 14
Foto: Instagaram/sladjadelibasic Foto: Instagaram/sladjadelibasic

Slađana Delibašić (48) jedna je od naših najzgonijih pevačica. Poznata pevačica, koja je i baka, redovno koristi Instagram, a na na ovoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj do izražaja dolazi njene seksi linija.

ONE SU KAO VINO: Kada vidite najseksi srpske poznate bake, gledaćete ovaj snimak danima (VIDEO)

Slađa je dobila brojne pohvale na račun svog izgleda. Kako bi imala ovakvu liniju, pevačica redovno vežba, a jedan snimak sa treninga baš je objavila na Instagramu:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    22. april 2017 | 22:00

    И треба да држи до себе и свог изгледа..

  • ribetina

    22. april 2017 | 22:51

    Odlicna riba koja se nije upgrejdovala.Zasto nije vlasnica nekog ludilo salona lepote ili fitnes centra..ili ..restorana...ono da kazes bossy lady.Zaista je lepa al uvek mirise na neku sirotinju,petlja se sa nekim c-pevacima iz proslog veka.Ni ona ne treba da peva vec da bude neka zver-riba sa lovom

  • Mima

    22. april 2017 | 23:23

    Dobro izgleda svaka žena koja vežba i neguje svoje telo,pa i ona.Što se tiče njene face,nekako je oronula.Spečeno mi izgleda.Ima boljih od nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA