SKANDAL: Karte za Egzit upola cene!

Na sajtu Popusti.rs organizatori Egzita ponudili karte za 5.490 dinara, a na svom zvaničnom sajtu ih prodaju po 10.990 dinara

  • 3

Još dva dana ostalo je do početka festivala "Egzit", a ulaznice su već počele da se prodaju "ispod ruke". Iako na svom zvaničnom sajtu komplet karata za festival prodaju po ceni od 10.990 dinara, organizatori Egzita su te iste ulaznice ponudili na prodaju na sajtu Popusti.rs po ceni od 5.490 dinara!

Kao što je i gromoglasno najavljeno, od jutros se karte na zvaničnim prodajnim mestima (filijale "Erste banke", prodavnice "Gigstix") prodaju isključivo po punoj ceni (rok za promotivne cene je istekao), što se može proveriti i na sajtu festivala, ali na internet stranici Popusti.rs ponuđene su ulaznice po ceni od 5.490 dinara, što je do poskupljenja bila cena sa popustom za srednjoškolce i studente.

Kako nam je rečeno u beogradskoj kancelariji Popusta, prodaja je organizovana na predlog organizatora Egzita, a budući da je interesovanje veoma dobro (do 11.30 časova je stiglo 70 porudžbina, a zatim je aktivirano polje "rasprodato"), postoji, kako su najavili "velika mogućnost da se narednih dana ponudi još ulaznica, takođe po ceni upola nižoj od redovne".

Iz organizacije Egzita su potvrdili da se karte prodaju preko sajta Popusti, ali tvrde da se radi o veoma ograničenim količinama.

- Prodaje se limitiran broj ulaznica, koji je ranije dogovoren sa portalom Popusti, u cilju promocije festivala. Radi se o baš malom broju karata - kažu organizatori novosadskog festivala za Telegraf.

Ovo je prvi put da Egzit prodaje karte na ovaj način, a mnogo važnije pitanje, na koje nam organizatori nisu odgovorili, je kako će ljudima, koji su danas kupili komplete po punoj ceni, objasniti da nisu prevareni zato što su za duplo veći iznos kupovali ulaznice za jedan od najboljih evropskih festivala.

Zanimljivo je da se, među najzanimljivijim dnevnim akcijama na Popusti.rs, osim ulaznica za Egzit, nalazi i ponuda za brazilsko podizanje zadnjice vakuumom, dubinsko pranje automobila ili lasersko beljenje zuba bez peroksida.

Sredinom juna su se i ulaznice za nastup Seke Aleksić, na bazenu u Stojniku prodavale na sličan način po ceni od 600 dinara. U cenu je, pored kupanja i karte za koncert nuđena i pljeskavica gratis, a nekoliko dana kasnije uvređena pevačica otkazala je taj nastup.

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grantovi

    10. jul 2012 | 17:09

    Pitajte organizatore gde su 10 x 1000 eura grantova za lazni konkurs proslog leta za najturizam Novog sada ? Prvo su stavili nepostojece adresu, potom su poslednji dan pre isteka roka promenili, rezultate nigde nisu objavili ,a novac su prokrckali ...

  • Miljana

    11. jul 2012 | 15:00

    Smešni ste, pa kakve veze ima Seka na Kupime.com i EXIT na Popusti.rs. Aj što su dva različita sajta, nego i babe i žabe :)) Ala su vam novinari kad ne provere ni neke očigledne stvari, a o sitnim detaljima da i ne govorimo! Ih, što bi bilo lepo da vas neko tuži zbog ovakvih gluposti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA