Unuci "Pokojne Mileve" tuže tviteraša koji je iskoristio njen lik?

Rodbina Ive Perić, koja je preminula pre 10 godina, ogorčena što se lik ove Splićanke našao u brojnim dnevnim novinama u Srbiji

  • 4

Unuci Ive Perić iz Splita, koja je preminula 2002. godine, kako nezvanično saznajemo, pokrenuće postupak protiv Borisa Trivana, za kojeg tvrde da stoji iza alter-ega "Pokojna Mileva".

Boris je, kako kažu, nezakonito iskoristio lik pokojne Ive Perić, pa je rodbina preminule gospođe ogorčena što se njen lik našao u brojnim dnevnim novinama u Srbiji.

Tviter nalog “Pokojna Mileva” stekao je ogromnu popularnost na ovoj društvenoj mreži i za kratko vreme ovu “duhovitu gospođu” zapratilo je 30.000 ljudi.

Najpoznatija je po svojim “prozivkama” Jelene Karleuše, a pojavila se i u emisiji "Amidži šou". Nedavno je prozvala i Cecu sa njenim "padobranima", a popularnost je stekla i na austrijskim internet portalima.

(B. Š. / foto: Slobodna dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    11. jul 2012 | 11:12

    Tviterasica je jedno obicno smece i sto kao i doticna preko koje se Pokojna Mileva proslavila.Sigurno bi ona zelela da bude kao onaj skot od Karleuse pa je pokusala da bude duhovita koristeci lik jadne zene koja je preminula.Pa zamisli olosu twiteraski da ti neko stavi mamin lik i da se sprda kao ti sto radis.Ti si jedna nula i ostaces nula.Mnogo su ti trule fore i mnogo si jadna.

  • birke

    11. jul 2012 | 13:24

    Ljudi uozbiljite se! Jedina slićnost između dve dame je što su BABE! Vidi se da je Mileva fotošop,a i ima muške crte lica! Neko se dobro zeza! Bok!

  • Kisela Traka

    12. jul 2012 | 13:57

    Meni ovo smrdi na pogresnu informaciju,da ne se ne izrazim grubo-laz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA