Pričao je da bi ga i Njegoš podržao da je živ, a Crnogorca sada prozivaju toliko BRUTALNO da internet GORI! (FOTO) (VIDEO)

Crnogorski predstavnik nije uspeo da se plasira u finale, ali da je privukao pažnju i te kako jeste, s obzirom na to da društvene mreže zbog njega "gore"

  • 29

Slavko Kalezić ispao je sa takmičenja za pesmu Evrovizije na kojem se predstavio pesmom "Space".

PRVO POLUFINALE EVROSONGA: Crnogorac šokirao publiku, seksi Poljakinja oduvala grudima! (VIDEO) (FOTO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Crnogorski predstavnik nije uspeo da se "probije" u finale, ali je samo tako uspeo da privuče pažnju autentičnim i posve jedinstvenim izgledom o kojem danas svi pričaju i polemišu. Zbog silnih komentara koji ne idu u prilog Slavku predstavnici crnogorske delegacije na Eurosongu poručili su da "majmuni" ne razumeju Slavkog nastup.

Ovo su samo neki od komentara upućenih na račun Kalezića koji se nadao dobrom plasmanu na Evrosongu:

 

Inače, Slavko je pre Evrovizije izjavio kako bi ga i sam Petar Petrović Njegoš podržao, da je iv.

- Njegoš, da je živ, istinski bi me podržao. Vi koji ga pominjete, ako ste čitali "Gorski vijenac" ili "Noć skuplja vijeka", treba da znate da je on bio izuzetan mislilac i empata. Prepun simbolike i životne energije. Njegoš, da je živ, uživao bi u talentu i misiji svog zemljaka i bio ponosan što ga predstavljam u svetu. A ovih dana svedočimo o pisanju celog sveta o mojoj malenkosti. O Slavku Kaleziću iz Bjelopavlića. Zato, ne gubite vreme na pokušaj zaustavljanja cunamija. Cunami je nemoguće zaustaviti – napisao je samouvereno Slavko.

Šta vi kažete na Slavkov nastup, stajling i stav?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. maj 2017 | 16:44

    Uzas sta je Crna Gora docekala...dali ce to postati gej drzava

  • Zihuatanejo

    10. maj 2017 | 17:03

    Užas! Ne toliko zbog pojave koliko zbog loše interpretacije,koreografije...blagi užas.Pokušaj da se dodvori gejevskoj Evropi,ali očigledno da nije dovoljno biti gej i skinuti suknju.Treba znati pjevati i igrati a on igra kao da igra proletu!loša vizuelna imitacija Boža Vreća. Bruka i sramota za Crnu Goru i sreća da se nije dalje plasirao da ih još više ne izbruka!

  • Šumadinac

    10. maj 2017 | 16:59

    Kao i uvek, plejada spodoba i nakaza, evropske vrednosti...dan evrope...pa da..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA