Bregović nudio Sinanu da obradi najveći hit "Bijelog dugmeta", a posle Sakićevog odgovora, zapanjeni Brega je 2 minuta ćutao!

Goran Bregović je 2005. pozvao Sinana Sakića da snimi svoju verziju pesme "Selma", a folker ga je šokirao svojim odgovorom

  • 4

Kada je Goran Bregović 2005. pozvao Sinana Sakića da obradi veliki hit "Bijelog dugmeta", numeru "Selma", Sinan je pristao, ali pod uslovom da mu Brega plati 15.000 evra.

Ovu pesmu je Sinan Sakić otpevao jednom i NIKADA VIŠE, a razlog je PRETUŽAN (VIDEO)

Pred koncert "Bijelog dugmeta" na Hipodromu, Bregović je spremao specijalnu TV emisiju u kojoj su narodnjaci pevali pesme "Dugmića", i jedan od folkera koje je Brega pozvao, bio je i Sinan Sakić.

Printskrin: Youtube/Sinan Sakic Printskrin: Youtube/Sinan Sakic

- Tačno je da sam Bregoviću tražio pare, jer sam želeo taj iznos da uplatim u njegovo ime u humanitarne svrhe. On bi na mojoj izvedbi te pesme zarađivao, pa je u redu da od nje profitiraju i oni koji su imali manje sreće od mene i njega - izjavio je Sinan koji je zatim slikovito opisao kako je Bregović reagovao kada je čuo koliko para Sakić traži.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Kada sam mu rekao cifru, dva minuta je bio muk s druge strane veze. Kada je došao sebi, pitao me je: "Ti meni tražiš pare da otpevaš "Selmu"? Je l' znaš ko sam ja?". Uopšte se nisam uzbudio zbog tog njegovog pitanja, već sam ja njemu kazao: "Pa i ti znaš ko sam ja". Rekao je da će da razmisli, i naravno, više mi se nije javio - zaključio je Sinan Sakić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komarac

    12. maj 2017 | 11:19

    Bravo Sinane!

  • Perun

    12. maj 2017 | 12:41

    Brega je onaj najobičniji sarevski kokuz

  • Marko

    12. maj 2017 | 13:34

    Sta bre 'Bravo Sinane'?I Sinan se umislja da je neki vanserijski pevac.Mora se ipak znati ko je ko.Bjelo Dugme u ono vreme je bilo kao Bitlisi u Engleskoj.Ali 'Sinan je je Sinan'? Njegova stvar u sutini ali glupo je da je to carski sto je uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA