≫ 

U Marijin odlazak na Evrosong uloženo je mnogo više! Tijana Bogićević prvi put SKROZ iskreno o Šerifovićevoj i Jeleni Karleuši! (VIDEO)

- I kada smo imali pobedu sa Marijom, tu je bilo uloženo mnogo, mnogo više novca nego što je bilo uloženo sada ili prošle godine - rekla je za Telegraf ovogodišnja predstavnica Sebije na "Evrosongu"

  • 9

Predstavnica Srbije na 62. "Evrosongu", pevačica Tijana Bogićević, nije se plasirala u finale pesmom "In Too Deep", a nekoliko dana nakon svega, kada su se slegli utisci, ispričala nam je kakvo iskustvo je ponela iz Kijeva.

SUROVA ISTINA: Autor Tijanine pesme otkrio da li bi Srbija prošla u finale da je pevano na srpskom jeziku!

Razočarenje zbog neuspeha je prošlo, Tijana kaže da je sada odlično, a sve ono što se dešavalo iza kamera podelila je sa nama.

- Definitivno su druge zemlje potrošile više para. I kada smo imali pobedu sa Marijom, tu je bilo uloženo mnogo, mnogo više novca nego što je bilo uloženo sada ili prošle godine. Zato ljudi uvek pričaju koliko se para potrošilo da se ne bi ušlo u finale, a kada bi znali koliko se para ustvari nije potrošilo naspram onoga što se očekuje... Sve je postalo toliko veliko i ozbiljno, da vi stvarno morate da se pripremate cele godine i "štekate" sa strane da bi se taj trud ustvari isplatio - rekla je Tijana za naš portal.

Prinstkrin: Telegraf Prinstkrin: Telegraf

Tijani je finale izmaklo za tri poena, što se tiče žirija prošla je, a zbog glasova publike je bila uskraćena za dalje takmičenje. Pričalo se i da bi Srbija bolje prošla da nas je predstavljao neko više poznat od Tijane...

- Sve mora da se sklopi. I dobar nastup i uložen trud, rad i pare. Eto, odlično bi bilo kada bi bio neko možda poznatiji od mene, mada na Evroviziji su svi nepoznati. I nama je Portugalac bio nepoznat potpuno, a dali smo mu 12 poena. I Marija je bila Evropi nepoznata, pa su se ređale dvanaestice, ne samo od dijaspore, nego od svih živih. Tako da za pobedu stvarno treba dobro da se pripremi, a tu je i sreća, raličiti ukusi... - zaključila je pevačica, kojoj je najveća podrška tokom svega bio njen suprug, sa kojim živi u Americi.

Foto: AP/Tanjug, Printskrin: Youtube Foto: AP/Tanjug, Printskrin: Youtube

Ove 3 pevačice su ODBILE da predstavljaju Srbiju na "Evrosongu", Tijana je otišla jer NIKO NIJE HTEO! (FOTO)

Budući da se već godinama priča o tome kako bi Jelena Karleuša konačno trebalo da predstavlja Srbiju na "Evrosongu", pitali smo Tijanu šta misli o tome.

- Što se tiče Jelene, naravno. Mislim da bi Jelena trebalo da ide na Evroviziju - izjavila je Tijana.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Sjajna Tijana je sada bogatija za jedno veliko iskustvo, a nema ništa protiv toga da se na "Evroviziji" peva na srpskom jeziku. Naprotiv. Osim toga, smatra da je pesma "In Too Deep" odlična, ali da, sa ove tačke gledišta, kada je sve iza nje, ipak nije bila za "Evroviziju".

Marija Šerifović sa DVE REČI prokomentarisala nastup Tijane Bogićević na "Evrosongu"! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Pesma mora da bude posebna, autentična. A na srpskom jeziku - uvek. Ne moramo da pevamo na engleskom jeziku, a i možemo. Samo je bitno da pesma bude napravljena za Evroviziju - zaključila je Tijana.

Na kraju, pogledajte kompletan intervju sa Tijanom Bogićević:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    19. maj 2017 | 16:02

    Djevojko draga ne objašnjavaj i ne pravdaj se nikome.Dala si sve od sebe i dostojanstveno predstavila svoju zemlju,a oni kojima se nije svidjelo neka idu dogodine pa nek pokušaju pobijediti.Glavu gore nije kraj svijeta.Jedna Njemačka poslije glasanja žirija bila među poslednjima pa nikom ništa.....

  • Giga

    19. maj 2017 | 16:39

    Pevala si na Engleskom i neka si izgubila,ti nisi predstavnik Srpske drzave i nacije. Sta ima zajednickog sa tvojim pevanjem ,Sumadija,Vojvodina,KiM,sa prosecnim Srbinom ti nemas nista i tvoje predstavljanje Srbije,po meni je lazno predstavljanje. A ova Evrovizija mi je licila na one OI u Nemackoj pred drugi svetski rat!

  • Vaše ime

    19. maj 2017 | 16:09

    Ko je ova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA