Ovako je Ljuba prokomentarisala glasine da se njena ćerka bavi prostitucijom i da za seks naplaćuje 500 evra!

- Pa dokle će više kojekakve budale da pokušavaju preko tuđih leđa da postanu poznate i da ugrabe parče medijskog neba - izjavila je Ljuba Pantović

  • 19

Nakon što se u pojedinim medijima pojavila šokantna informacija da se Aleksandra Subotić navodno, pre ulaska u "Parove" bavila prostitucijom i da je za seks naplaćivala 500 evra, oglasila se i Aleksandrina majka Ljuba Pantović koja tvrdi da su to notorne laži.

Sad je stvarno DOTAKLA DNO! Dalila na NAJODVRATNIJI način izvređala Aleksandrinu ćerku, Subotićeva htela da je ZGROMI!

Posle izjava neimenovanog izvora koji tvrdi da su Aleksandru u svet prostitucije uvukli Arapi, Ljuba kaže da je zapanjena ovim navodima.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ja sam šokirana! Pa dokle će više kojekakve budale da pokušavaju preko tuđih leđa da postanu poznate i da ugrabe parče medijskog neba? Što ta osoba koja priča nije rekla da se objavi njeno ime i prezime? Još kaže da sam ja to njoj komentarisala! Ma ko je bre ona? Sram da je bude što pokušava da moju Aleksandru ocrni i ponizi na taj način. Ako je ta mizerna osoba, prostitutka, nemoj da uvlači moju ćerku u to. Apsolutno je netačno to što ona tvrdi - izjavila je Pantovićeva, koja je bez obzira na skorašnji žestoki sukob sa Aleksandrom, sada potpuno na ćerkinoj strani.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Moja Aleksandra nije savršena i može biti sve, ali da ima veze sa prostitucijom - nikad! Samo mogu da poručim ćerki: "Mama je uz tebe! Kritikujem te kada mislim da treba i kad grešiš, ali ovakve stvari nikada neću dopustiti. Glavu gore i samo napred, Aleksandra" - zaključila je Ljuba.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GLUMICA

    1. jun 2017 | 08:48

    ti Ljubo nisi zivela sa cerkama i nemoj vise da se SOKIRAVAS jer i ne znas sta i kad su radile a i sto si znala pravila si se da ne znas jer te bas briga. Volis sebe i svalere...zato cuti

  • Vatrogasac73

    1. jun 2017 | 05:49

    Mnogo je kume 500€ jel može za 5€

  • Gagi

    1. jun 2017 | 09:19

    Videla od mama Ljube.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA