≫ 

Priča se da će NJIH DVOJE za dva i po meseca ući na FARMU 8, a ako se to desi očekuje vas HAOS kakav nikada niste videli! (FOTO)

Osma sezona Farme oboriće sve rekorde kada je u pitanju trajanje rijalitija, ali i učesnici koji će biti nikad "luđi"

  • 16

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Farma " u septembru će početi svoju osmu sezonu, a po svemu sudeći ona će biti najšokantnija do sada!

Kako smo već objavili, među potencijalnim učesnicima nalaze se sledeća imena: Alekandra Đurić, sestra Tamare Đurić, M. V. koja je zbog Šaka Poluemente dve nedelje u centru skandala, Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Jelena Golubović, ali i nekoliko najatraktivnijih učesnika Pinkovih zvezda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, najveći šok biće ako se ova dva imena usele na imanje u Lisoviću, a kako se priča vrlo je izvesno da će se to dogoditi.

SIMON PROGOVORIO: Milica Dabović je - LEZBIJKA! Bila je u vezi s poznatom Srpkinjom, imam fotografije

Reč je o Ljubi Pantović, te Aleksandru Čabarkapi sa kojim Ljubina ćerka Aleksandra Subotić ima ćerku Magdalenu. Aleksandar će uskoro izaći iz zatvora, pa sa zakonske strane ne postoji prepreka za njegovo učešće u rijalitiju.

Ono što se podrazumeva jeste da će, ukoliko pristanu na učešće, njih dvoje imati ubedljivo najveći honorar u novoj sezoni.

Printskrin: TV Happy, Foto: Kurir Printskrin: TV Happy, Foto: Kurir

Podelite sa nama - koga biste vi voleli da vidite u Farmi 8?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Black beast

    7. jun 2017 | 12:23

    Idemo kriminalcima delimo honorare a deca umiru jer drzava za njihnema para.Jadna si nam zemljo postala.

  • Gaga

    7. jun 2017 | 13:10

    Ovo je bas preterano. Parovi-Farma pa opet Parovi-Farma. Kako ih nije sramota umesto da uzmu obicne ljude koji bi pokazali kako se radi,kako se odrzava higijena kako se ponasa oni dovode sve iste ucesnike. Dokle vise Jelena Golubovic? Cim je sutnu partneri i ostane bez para evo je u Farmi.Umesto koliko imaju honorare i koliko troskove hrane koja se pojede tamo mogli bi te pare da daju deci koja treba da se lece,deca koja su gladna. Ovo je stvarno sramota samo svade i blud koji nije primeran

  • XXX

    7. jun 2017 | 11:38

    Bože, zar opet farma?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA