TRAŽILI STE, GLEDAĆETE! Kada čujete ko SIGURNO ulazi na "Farmu 8", biće vam jasno zašto će odmah nastati LOM!

Jedna učesnica potvrdila je ulazak na imanje u Lisoviću na društvenim mrežama, a možda će biti i najveće iznenađenje u septembru

  • 19
Ceca i Marija Ana, Farma Printskrin: TV Pink

Za sve ljubitelje popularnog rijalitija iz Lisovića obradovala je vest da osma sezona "Farme" počinje u septembru, a spisak učesnika se kompletira. 

Priča se da će NJIH DVOJE za dva i po meseca ući na FARMU 8, a ako se to desi očekuje vas HAOS kakav nikada niste videli! (FOTO) 

Izgleda da će najveće iznenađenje biti to što će se na poznato imanje useliti i transrodna pevačica Nataša Maza, koja je već učestvovala i na "Farmi" i u "Parovima". Za neke je bila najomraženija, nekima najzanimljivija, ali jedno je sigurno - da na imanju nikako neće biti dosadno.

Printskrin: Instagram/natasamaza Printskrin: Instagram/natasamaza

Nataša Maza je prva učesnica koja je potvrdila ulazak na "Farmu", i to na društvenim mrežama.

Printskrin: Twitter/natasa maza Printskrin: Twitter/natasa maza

Podsetimo, spekuliše se da će "Farma 8" trajati najduže od svih prethodnih, čak godinu dana, a među potencijalnim učesnicima nalaze se sledeća imena: Alekandra Đurić, sestra Tamare Đurić, M. V. koja je zbog Šaka Poluemente dve nedelje u centru skandala, Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Jelena Golubović, ali i nekoliko najatraktivnijih učesnika "Pinkovih zvezda".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA