ZBOG OVE SEKSI VODITELJKE SVI SU GLEDALI RTS: Evo da li će Nina Seničar opet voditi kviz "Ja volim Srbiju" (FOTO)

Lepa Novosađanka otkrila je da li će biti ponovo voditeljka popularnog kviza

  • 6

Jedan od najpopularnijih kvizova u Srbiji jeste i kviz "Ja volim Srbiju". Zaštitno lice ove emisije je voditeljka Nina Seničar, a mnogi ljudi su baš zbog nje gledali RTS.

Napustila je RTS, prihvatila ponudu da igra Melaniju Tramp, kada vidite kako je SKINULA prvu damu Amerike vrištaćete od smeha! (VIDEO)

Nina je nedavno napustila Javni servis, zbog čega je rastužila njene fanove.

- Kao i uvek, biću na relaciji Los Anđeles-Italija-Srbija. Čeka me radno leto, ali ne žalim se. Jedno veliko hvala upućujem svim vernim gledaocima kviza! Hvala vam na podršci i pohvalama, tokom čitave TV sezone kviza Ja volim Srbiju na RTS-u. Svi u timu su bili vrlo ushićeni i motivisani što se program još od prvih izdanja dopao gledaocima, što ste nas pratili iz nedelje u nedelju u velikom broju (potom su i rezultati gledanosti to potvrđivali) - rekla je Nina.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Na pitanje da li će naredne sezone voditi kviz "Ja volim Srbiju", odgovorila je potvrdno.

- Trudićemo se da da budemo još bolji i opravdamo ukazano poverenje i podršku. Nadam se da ćete biti uz nas i tokom sledeće sezone na RTS-u - navela je ona.

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA