≫ 

ACO, SEĆAŠ LI SE MENE?! Željko Šašić BRUTALNO prokomentarisao razvod Sonje i Lukasa, pa bivšoj ženi uputio SUROVU poruku!

Bivši muž Sonje Vuksanović davno je najavio da će se "istorija ponoviti", pa je vrlo rado prokomentarisao novonastalu situaciju između Ace i Sonje

  • 56

Iako je u telefonskom razgovoru pre dva dana Aca Lukas za Telegraf rekao da se ne razvodi, mnogi su se obradovali kada su čuli ovu vest.

TOTALNI OBRT! Lukas odveo Sonju na more u Tursku, nema ništa od razvoda!

Kao potvrdu toga da je bio u pravu ta vest najviše je prijala ušima Željka Šašića koji je na samom početku Sonjine i Lukasove veze rekao da to neće večno trajati.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

ŽAO MI JE ŠTO NISU DEVEDESETE, ZAVRŠIO BI U INVALIDSKIM KOLICIMA! Aca Lukas nastavlja da preti fotoreporteru kog je pretukao!

 

OČI PUNE SUZA! Željko Šašić jedva progovorio o odnosu sa ćerkom Sofijom i priznao da NISU U KONTAKTU! (VIDEO)

Kako kaže, žao mu je Ace, jer ne zna kako će se izvući iz ove situacije.

- Ne znam kako će se on psihički izvući iz ove situacije. Ne znam šta bih mu rekao da mu bude lakše. Ima on svojih problema, ne znam ni da li me se seća... Nijedan rastanak nije bezbolan, sve zavisi koliki je intezitet bola. Sve se vrati, sve se plati. Neke stvari idu ukrug. Mojoj bivšoj su izgleda apetiti porasli. Nisam verovao da je toliko zanimaju novac i moć, ali očigledno sam pogrešio - kaže Šašić koji nije odoleo da bivšu još više ne "pecne".

TEBE NE ZANIMA DETE, NEGO MAMA! Lukas brutalno odgovorio Željku Šašiću nakon izjave da nije u kontaktu sa ćerkom Sofijom! (VIDEO)

- Možda joj jednog dana muž bude Tramp, poznato je da on voli žene sa ovog podneblja - poručio je Željko.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lukas se na "Grandu" pojavio sa ušivenom arkadom! (FOTO)

Podsetimo, pre nego što je Aca uplovio u vezu sa Sonjom, on i Željko, ako je suditi po ranijim izjavama, bili su dobri prijatelji. Od tada, pevači ne razovaraju, a godinama unazad svedoci smo njihovih verbalnih ratova preko medija. U poslednjih godinu dana, Željko nema blizak odnos ni sa ćerkom Sofijom, a kako je u intervjuu za Telegraf rekao nije on kriv što je to tako.

TOTALNI OBRT! Lukas odveo Sonju na more u Tursku, nema ništa od razvoda!

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija-brat od strica MOMOV!

    20. jun 2017 | 11:26

    Ovdje je jedini pravi gubitnik Marko Jarić jer je pao sa Adrijane Lime na nekakvu Sonju,jadno

  • mematiBas

    20. jun 2017 | 10:09

    ocigledno da je bolest zvana pohlepa uzela maha medju srbijanskim zenama,tako da ova ne iznenadjuje,kako covjek rece,zena voli moc I pare Aca je ocigledno potrosena roba,a za Jarica nisam bas siguran da mu je ova ozbiljna veza,posle Lime ova je smijesna

  • Vvv

    20. jun 2017 | 11:03

    Ostavila ih kao kuce na raskrsnici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA