ZAR NEMA VEĆ DOVOLJNO PATNJE NA SVETU?! Starleta propevala, fanovi je načisto UPROPASTILI urnebesnim komentarima! (VIDEO)

Kejti Prajs je objavila novu pesmu i postala je predmet podsmeha na internetu

  • 3

Britanska starleta Kejti Prajs (39), majka petoro dece i zavisnica od plastične hirurgije, odlučila je da se "vrati" na muzičku scenu, i kada je objavila novi singl, sigurno se pokajala, jer je postala predmet opšteg podsmeha na internetu.

TV voditeljka progovorila o brutalnom seksu sa legendom Liverpula: Mislila sam da će me zakovati za krevet! (FOTO)

Keti je 2005. učestvovala na engleskom izboru za "Evrosong", 2006. je objavila album sa Piterom Andreom, a 2010. i singl "Free To Love Again". Sada je rešila da ponovo zapeva i emisiji "Loose Women" je "otpevala" svoju novu pesmu i krenula je serija podsmešljivih komentara.

"Kejti, prestani molim te, zar već nema dovoljno patnje na svetu", "Ovo je bolno gledati", "Kakava bruka, bukvalno plačem od muke", "Ženo, shvati, ti je***o ne znaš da pevaš!", samo su neki od komentara zbog kojih se usijao Tviter nalog Prajsove.

A ovako peva Kejti Prajs:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA