SEKSI TV CICA: Jelena Žeželj počastila fanove "vrućim" fotkama! (FOTO)

Bivša učesnica "Velikog brata", sada novinarka TV Prva, podelila s prijateljima na Fejsbuku nove seksi fotografije s plaže

  • 0

Jelena Žeželj dugo se nije pojavljivala u medijima, ali ona odlično zna na koji način može da skrene pažnju na sebe. Fotografijama u izazovnim pozama na plaži u malenom bikiniju podsetila nas je da je vlasnica jednog od najzgodnijih tela među učesnicama rijalitija. Ova mlada devojka nedavno je postala novinarka jedne od najgledanijih komercijalnih televizija. Ona priprema televizijske priloge za kolažnu emisiju "Tačno 1", koja se na televiziji Prva emituje radnim danima u 13 sati.

Jelena Žeželj postala je popularna ulaskom u kuću "Velikog brata", kada je izazvala oprečne komentare zbog izjava kako je slaba na fudbalere i da joj je najveći uzor u životu Viktorija Bekam, jer je udata za uspešnog fudbalera.

Tokom trajanja "Velikog brata" gledaoci su imali prilike da dobro upoznaju Jelenu Žeželj, ali o ovoj devojci dugo se pričalo i nakon završetka rijalitija. Žeželjeva je učestvovala i u rijalitiju "Veliki brat VIP All Stars" 2008. godine, ali nije se dugo zadržala u kući sa kamerama. Nakon nedelju dana napustila je šou, ali je tada ostvarila prisan odnos sa političarem Nenadom Čankom.

Jelena je bila u vezi sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, inače fudbalerom Igorom Kojićem, a bila je i u centru porno-skandala kada su golišave fotografije i snimak na kome oralno zadovoljava partnera procurile u javnost. Takođe, slikala se obnažena za srpsko izdanje časopisa "Plejboj".

Jelena je trenutno u vezi sa Manuelom Stojanovićem, takođe bivšim učesnikom popularnog rijalitija. Manuel i Jelena su se verili krajem prošle godine i nakon toga o Jeleni se gotovo ništa nije čulo. Nedavno je na Fejsbuku objavila fotografije sa letovanja na kojima izgleda besprekorno i izazovno. Jelena je skoro objavila i fotografiju sa druženja sa popularnom starletom Stanijom Dobrojević.

Pogledajte fotografije i ocenite koja je lepša, Stanija ili Jelena?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA