PANIKA: Soraji ukradene vruće fotke sa Pi Didijem!

Soraja, kojoj je na Ibici ukraden mobilni telefon, sada je u panici jer su u javnosti počele da se pojavljuju slike koje su bile u telefonu, a najviše je brinu eksplicitne slike sa reperom Pi Didijem

  • 6

Soraja Vučelić, kojoj su nedavno na Ibici ukrali mobilni telefon, trenutno je u pravoj panici jer su počele da se pojavljuju slike koje su se nalazile u telefonu, a starletu najviše brine to da svetlost dana ne ugledaju vruće fotografije koje je snimila sa američkim reperom Pi Didijem dok se "odmarala" na njegovoj jahti.

- Pi Didi i Soraja su se baš družili na Ibici, preko njega je upoznala i Paris Hilton. Većinu vremena provodili su na njegovoj jahti, na kojoj je organizovao velike žurke. Na jednoj od njih nestao joj je telefon u kom je bilo dosta fotografija koje nikako ne bi smele da dospeju u javnost! - otkriva izvor blizak Soraji i dodaje:

- Soraja strahuje zbog toga što je lopov već pustio neke slike, koje su, eto, došle i do vas. Posebno se plaši šta će biti ako isplivaju i eksplicitne slike s Didijem. Te fotke su već ponuđene nekim stranim medijima, a za otkup se traži velika suma novca.

Kada je čula o kojim se fotografijama radi, Soraja je bila prilično zbunjena.

- Znate, ja to ne smem da komentarišem uopšte. U šoku sam! To su bile najobičnije slike sa žurki, baš kao ona sa Paris Hilton. Slučaj je prijavljen policiji - rekla je Soraja, koja tvrdi da na fotografijama nema nikakvog eksplicitnog sadržaja.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thai...

    2. septembar 2012 | 17:38

    Molim vas,ali iskreno vas molim dobro je vise sa Sorajom,Stanijom...,stvarno je dosta,svaki dan se njima nesto "desava",milion ako ne i vise ima lepsih devojaka samo u Bg koje se bave normalnim stvarima za razliku od dve...pisite o nekim lepim stvarima,humanitarnim akcijama,ja sam siguran da ovo nikoga ne zanima...pozdrav !!!

  • N.M.

    3. septembar 2012 | 00:17

    Poštovani, ne pamtim da sam skoro pročitao naivniju vest.Shvatam potrebu za besplatnom reklamom, glad i žeđ za naslovnom stranom.Ipak potrudite se da tekstovi budu bar malo suvisli jer mi se ne zakopčavamo na leđa,ne pljujte nam po inteligencji .

  • Daco

    2. septembar 2012 | 22:17

    Ma kao sluvcajno oce to.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA