POTERA ZA FOLKERKOM: Danijela Vranić pobegla policiji!

Beogradska policija je danas pokušala da privede folk zvezdu, ali je nije našla na adresi na kojoj je prijavljena. Vranićeva se traži zbog napada na policajca i vožnje u pijanom stanju

  • 2

Policija, po nalogu Prekršajnog suda, već duže vreme bezuspešno pokušava da privede pevačicu Danijelu Vranić. Kako saznaje Telegraf, poznata pevačica ne odaziva se na pozive Suda da bude saslušana zbog prestupa koji je učinila pre godinu dana u centru Beograda.

Podsećamo, Danijela Vranić je u aprilu ove godine, vozeći pod dejstvom alkohola, ignorisala saobraćajnu patrolu koja ju je zaustavljala, a zatim je udarila jednog policajca.

Ona je tada privedena, a protiv nje su podnete odgovarajuće prijave, dok je u međuvremenu Sud, na osnovu policijske prijave, oformio predmet.

Kako nezvanično sazanjemo, policija je pevačici više puta, bez uspeha, pokušala da uruči sudski poziv na novobeogradskoj adresi, na kojoj je zvanično prijavljena.

Na osnovu novih podataka, policija je danas, oko 16 časova, tražila Danijelu na adresi u Dalmatinskoj 99. Međutim, ni tu je nisu našli, a komšije kažu da pevačicu već dugo nisu videli.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    7. septembar 2012 | 04:41

    Simptomaticno za policiju, Danijela Vranic nastupa po splavovima, a policija je ne moze naci. Isto tako Natasu Bekvalac trazi policija, a ona u "Pinkovom" studiju priprema novu emisiju. Jedan zakon a dva arsina, smrtnici bi odmah bili nadjeni, a takozvane estradne "umjetnice" imaju pravo na omalozavanje i izbegavanje bez posledica. Svaki novinar i dobar fotoreporter zna gde moze da bude Danijela i Natasa, ali policija ne ?

  • Nesko

    7. septembar 2012 | 12:21

    Treba da pošalju Dačića da ih nađe, kad je mogo da nađe Japancu bajs naći će i njih :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA